SUPER LIG

Φενέρμπαχτσε - Άδανα Ντεμιρσπόρ 4-2: Αντέδρασε με θρίαμβο και γκολ του Τάντιτς από το κέντρο πριν από τον Ολυμπιακό

Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για τη φάση των 16 του Europa Conference League 2023-2024 στο "Γιαν Μπρεϊντέλ", Βρυξέλλες | Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024
Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για τη φάση των 16 του Europa Conference League 2023-2024 στο "Γιαν Μπρεϊντέλ", Βρυξέλλες | Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024 © 2024/GEERT VANDEN WIJNGAERT/AP IMAGES

Η Φενέρμπαχτσε επέστρεψε στη δράση με άνετη νίκη 4-2 επί της Άδανα Ντεμιρσπόρ και τον Ντούσαν Τάντιτς να σκοράρει από το κέντρο, πριν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Η Φενέρμπαχτσε επέστρεψε στη δράση ύστερα από την απόφαση της γενικής συνέλευσης να μην αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και επιβλήθηκε με 4-2 της Άδανα Ντεμιρσπόρ για την 31η αγωνιστική της Süper Lig.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa Conference League προηγήθηκε με τον Αλεξάντερ Τζικού σε ένα αρκετά γρήγορο και ανοιχτό παιχνίδι, με ευκαιρίες εκατέρωθεν. Ένα λάθος του Ιρφάν Τζαν Εγκριμπαγιάτ, που έδωσε έτοιμο γκολ στον Μάριο Μπαλοτέλι, έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 25', όμως οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και γρήγορα απέδειξαν την ανωτερότητά τους.

Στο 51', ο Έντιν Τζέκο πέτυχε το 19ο τέρμα του στο πρωτάθλημα και ανέκτησε το προβάδισμα και λίγο αργότερα, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να έχει βγει απ' την εστία του, ο Ντούσαν Τάντιτς έγραψε το 3-1 με σουτ από το κέντρο.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν, όμως στο 85' ο Σερντάρ Ντουρσούν διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", αφού στο Süper Kupa κόντρα στη Γαλατάσαραϊ θα παραταχθεί με την ομάδα Κ19.

  • Η σύνθεση της Φενέρμπαχτσε: Εγκριμπαγιάτ, Μιουλντιούρ, Τζικού, Οστερβόλντε, Καντιόγλου, Κρούνιτς, Ζάιτς, Καχβετζί (Σ. Ντουρσούν), Σιμάνσκι, Τάντιτς, Τζέκο (90' Σεγιουντζιού)
TAGS SUPER LIG ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ