COPA LIBERTADORES

Φελίπε Μέλο: Απειλείται με προσαγωγή αν ταξιδέψει στην Ουρουγουάη για τον τελικό του Copa Libertadores

Ο Φελίπε Μέλο με τη φανέλα της Παλμέιρας
Ο Φελίπε Μέλο με τη φανέλα της Παλμέιρας © 2021 DOUGLAS MAGNO / POOL AFP / AP IMAGES

Ο Φελίπε Μέλο είναι πολύ πιθανό να χάσει τον τελικό του Copa Libertadores με τη Φλαμένγκο, καθώς αν ταξιδέψει στην Ουρουγούαη, όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, είναι πολύ πιθανό να προσαχθεί από την αστυνομία.

Η Παλμέιρας του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα σκήπτρα στον τελικό του Copa Libertadores κόντρα στη Φλαμένγκο στην Ουρουγουάη, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να στερηθεί τις υπηρεσίες του αρχηγού της, Φελίπε Μέλο.

Ο 38χρονος διεθνής μέσος είχε προκαλέσει σύρραξη σε ένα παιχνίδι με την Πενιαρόλ το 2017. Ο Μέλο γρονθοκόπησε τον μέσο των Ουρουγουανών, Ματίας Μιέρ, μετά το τέλος της αναμέτρησης, με τις θύρες να κλείνουν και την αστυνομία να φτάνει στο γήπεδο 20 λεπτά, προκειμένου να μπορέσει να εξασφαλίσει την ασφαλή αποχώρησή του για το γήπεδο.

Οι αρχές ήθελαν να προσαγάγουν και όχι να συλλάβουν τον Φελίπε Μέλο, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να δώσει τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν.

Από τη στιγμή που ο Μέλο επέστρεψε στη Βραζιλία δεν απολογήθηκε ποτέ τότε το ένταλμα αυτό εκκρεμεί, επομένως αν πάει στην Ουρουγουάη θα πρέπει να περάσει και από τις αρμόδιες αρχές για να απολογηθεί για το συγκεκριμένο περιστατικό. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 27 Νοεμβρίου.

TAGS COPA LIBERTADORES ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ