ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Φέγενορντ - Αϊντχόφεν 3-1: Ήττα στο ντέρμπι για την PSV

Απογοητευμένος ο Μοχάμεντ Ιχατάρεν κατά τη διάρκεια αγώνα της Αϊντχόφεν στο Europa League κόντρα στην Ομόνοια
Απογοητευμένος ο Μοχάμεντ Ιχατάρεν κατά τη διάρκεια αγώνα της Αϊντχόφεν στο Europa League κόντρα στην Ομόνοια Ⓒ 2020 PETROS KARADJIAS/ASSOCIATED PRESS

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους "32" του Europa League, Αϊντχόφεν, ηττήθηκε 3-1 στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Φέγενορντ και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας της Eredivisie τον Άγιαξ (VIDEOS).

Το κυριακάτικο ντέρμπι στο Ρότερνταμ για την 20η αγωνιστική της Eredivisie βρήκε μεγάλη νικήτρια την Φέγενορντ, με την ομάδα του Ντιρκ Άντβοκαατ να βάζει φρένο στο σερί των τριών ηττών με εντυπωσιακό τρόπο, επικρατώντας με 3-1 στο "Ντε Κάιπ" της δεύτερης της βαθμολογίας Αϊντχόφεν..

Το ματς κρίθηκε ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να είναι σούπερ αποτελεσματικοί στις φάσεις που έφτιαξαν και να πληγώνουν την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στους "32" του Europa League μέσω του γρήγορου transition.

Ο Ντίμερς με δυνατό σουτ στο 7' έκανε το 1-0 και στο 26' η Φέγενορντ έκανε δύο τα τέρματά της, με τον Μπέργκχαους να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με εκπληκτικό αριστερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έχοντας και τη βοήθεια του δεξιού δοκαριού.

Στο 41' ο Λίνσεν απλοποίησε τα πράγματα για την ομάδα του γράφοντας το 3-0, με την Αϊντχόφεν να έχει την κατοχή και να βγάζει αρκετές τελικές στο δεύτερο ημίχρονο (6-17 οι τελικές, 5-6 εντός εστίας σε όλο το ματς) αλλά να βρίσκει μόνο το γκολ της τιμής στο 56' με κεφαλιά του Σανγκαρέ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μαξ.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ 1-3 (HIGHLIGHTS):


Η σύνθεση της Αϊντχόφεν: Εμβογκό, Ντάμφρις, Τέζε, Μποσκάγλι, Μαξ (79' Βέρτεσεν), Ζούνιορ, Ροσάριο, Σανγκαρέ, Τόμας (59' Ιχατάρεν), Μάλεν, Ζαχάβι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: AP Photo/Petros Karadjias

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ