VIRAL

Φαρσοκωμωδία σε ντέρμπι της Βραζιλίας: Πετούσαν τραυματία εντός γηπέδου για να κάνουν καθυστερήσεις

Φαρσοκωμωδία σε ντέρμπι της Βραζιλίας: Πετούσαν τραυματία εντός γηπέδου για να κάνουν καθυστερήσεις
PRINT SCREEN

Το παραδοσιακό ντέρμπι μεταξύ της Φλουμινένσε και της Μποταφόγκο "ξέφυγε" στις καθυστερήσεις, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να κάνουν καθυστερήσεις και να προσπαθούν να ροκανίσουν το χρόνο με τη βοήθεια ενός... τραυματία παίκτη τους.

Όσοι νομίζουν πως τα έχουν δει... όσον αφορά στις τακτικές μίας ομάδας για "φάει χρόνο" στις καθυστερήσεις και να πάρει στο φινάλε μία νίκη, καλό θα είναι να αναθεωρήσουν, αφού στο ματς της Φλουμινένσε με την Μποταφόγκο, η συγκεκριμένη τακτική πήγε σε πολύ προχωρημένο επίπεδο.

Αναφερόμαστε στο φινάλε του ντέρμπι του Ρίο ντε Τζανέιρο, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στις καθυστερήσεις με το σκορ στο 3-2 υπέρ της φιλοξενούμενης Μποταφόγκο και τους τους γηπεδούχουςτης Φλουμινένσενα να "τρέχουν" για να βρουν το γκολ της ισοφάρισης.

Σε μία τέτοια στιγμή έντασης, οι φιλοξενούμενοι έδωσαν ρεσιτάλ αφού την ώρα που παίκτης τους ήταν εξω από τη γραμμή του πλαγίου άουτ έχοντας χτυπήσει, ένας παίκτης της Μποταφόγκο τον πλησίασε και τον τράβηξε εντός γηπέδου για να διακοπεί το ματς.

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο κωμικοτραγική, με παίκτες της Φλουμινσε που ήταν στον πάγκο να τρέχουν και να τον ξαναβγάζουν "καροτσάκι" εκτός γηπέδου και να το κάνουν, για να ακολουθήσει νέα "παρέμβαση", με άλλον παίκτη της Μποταφόγκο να τον ξαναπετάει σαν... σακί εντός γηπέδου.

Φυσικά, το μπες-βγες του τραυματία παίκτη πολλαπλασίασε την ένταση εντός γηπέδου, με τον διαιτητή να δίνει αγώνα για να μην εκτραχυνθεί και άλλο η κατάσταση και να φτάσει κάποια στιγμή το ντέρμπι στο φινάλε, που βρήκε την Μποταφόγκο να βρίσκει και τέταρτο γκολ στο 90+13', για να πανηγυρίσει μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 4-2 για το πρωτάθλημα Carioca.

TAGS VIRAL ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ