ΒΟΛΟΣ

Φαν Βερτ: "Ροντέο το παιχνίδι, θα μπορούσαν να κερδίσουν και οι δύο ομάδες"

Ο Τομ Φαν Βερτ πανηγυρίζει ένα από τα γκολ που σημείωσε απέναντι στην ΑΕΚ
Ο Τομ Φαν Βερτ πανηγυρίζει ένα από τα γκολ που σημείωσε απέναντι στην ΑΕΚ INTIME SPORTS

Ο Τομ Φαν Βερτ δήλωσε στην COSMOTE TV ότι το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ήταν ροντέο και ότι θα μπορούσαν να κερδίσουν και οι δύο ομάδες, ενώ δήλωσε ότι είναι λάθος απόφαση που δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Βόλου στην τεράστια νίκη που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ, Τομ Φαν Βερτ, δήλωσε στην COSMOTE TV μεταξύ άλλων ότι το παιχνίδι ήταν ροντέο και θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη και οι δύο ομάδες.

Παράλληλα τόνισε ότι δεν ήταν σωστή απόφαση η δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ τόνισε ότι δεν είχε καθόλου άγχος, όταν ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φαν Βερτ στην COSMOTE TV: "Ήταν ροντέο το ματς. Είχε πέναλτι, ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, θα μπορούσαν να κερδίσουν και οι δύο ομάδες, ευτυχώς ήρθε σε εμάς η νίκη".

Για το τι σκεφτόταν πριν εκτελέση το πέναλτι και αν είχε άγχος: "Δεν ήμουν αγχωμένος, ήξερα ότι ο διαιτητής θα το δώσει και από τη στιγμή που πήγε να δει, πήρα την μπάλα στα χέρια μου. Συγκεντρώθηκα και πέτυχα τον στόχο μου".

Για την κόκκινη που δέχθηκε: "Δεν καταλαβαίνω γιατί δέχθηκα δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ένιωσα ότι ο διαιτητής ήθελε να μου δώσει κάρτα. Ο διαιτητής μου είπε ότι την επόμενη φορά θα πάρω κάρτα. Δεν καταλαβαίνω την απόφασή του".

Για το ότι είναι δεύτερος στον πίνακα των σκόρερ: "Αισθάνομαι πολύ καλά, το σημερινό γκολ δεν ήταν κλασσική ευκαιρία. Την ακούμπησα και μπήκε μέσα. Έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση που έχει ένας επιθετικός. Αισθάνομαι ελεύθερα, έχω αυτοπεποίθηση και γι' αυτό το γκολ μπορώ να σκοράρω τόσα γκολ".

TAGS ΒΟΛΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ