NATIONS LEAGUE

Φαν Σιπ: "Πολύ απογοητευμένος και πολύ υπερήφανος"

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν Σιπ
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν Σιπ EUROKINISSI

Ο Τζον Φαν Σιπ τόνισε μετά το ματς με τη Σλοβενία πως είναι απογοητευμένος που η Εθνική δεν πέτυχε τον στόχο της, αλλά υπερήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Μετά το 0-0 με τη Σλοβενία στη Ριζούπολη, ο Τζον Φαν Σιπ τόνισε πως είναι απογοητευμένος που η Εθνική δεν πέτυχε τον στόχο της, αλλά υπερήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

"Είμαι πολύ απογοητευμένος που δε νικήσαμε, αλλά και πολύ περήφανος για τον τρόπο που παίξαμε. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και τα παιδιά έδωσαν τα πάντα. Μην ξεχνάμε πως και η αντίπαλη ομάδα έχει έναν πολύ καλό τερματοφύλακα. Ήταν ένας τελικός, υπήρχε πίεση και κάναμε σημαντικά βήματα.

Φυσικά θέλαμε την πρώτη θέση, αλλά βλέποντας τη γενική εικόνα είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Η ομάδα έχει δυνατότητες και υπάρχουν περιθώρια εξέλιξης. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι και πιστεύω πως μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε πολλά να δώσουμε. Συγχαρητήρια για την πρόκριση της Σλοβενίας", ανέφερε αρχικά.

Για τον απολογισμό και τη συνέχεια, σχολίασε: "Δεν είναι εύκολο το έργο, γιατί έχουμε τους παίκτες για λίγο χρόνο. Αν όμως δούμε τι έκανε η ομάδα, προοδεύσαμε σημαντικά. Δεχτήκαμε μόλις ένα γκολ, αλλά είχαμε πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Είναι κάτι στο οποίο πρέπει να βελτιωθούμε. Η ομάδα βελτιώθηκε, μπήκαν νεαροί παίκτες και παρουσιάσαμε μια ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και να δουλέψει σκληρά".

Για το πρόβλημα στο γκολ, τόνισε: "Θα ψάχνουμε πάντα για λύσεις, όχι μόνο για τη θέση του φορ, αλλά για όλες τις θέσεις. Ήδη καλέσαμε τον Γιακουμάκη. Πρέπει να βελτιώνεσαι συνέχεια, δεν θα είσαι ισόβια στην Εθνική. Όλοι οι παίκτες πρέπει να αποδεικνύουν συνέχεια ότι αξίζουν να παίζουν. Θα μπορούσε να πει κανείς πως χάσαμε την πρώτη θέση στον όμιλο στο 0-0 με το Κόσοβο. Γιατί ακόμη και στο ματς με τη Σλοβενία εκτός έδρας ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά ούτε τότε κερδίσαμε".

TAGS NATIONS LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ