ΕΠΟ

Φαν Σιπ: "Ουσιαστικά φιλικά με Βέλγιο και Νορβηγία"

Ο Φαν Σιπ από προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας πριν το ματς με τη Γεωργία
Ο Φαν Σιπ από προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας πριν το ματς με τη Γεωργία EUROKINISSI SPORTS

Ο Φαν Σιπ υποστήριξε πως τα δύο επερχόμενα φιλικά κόντρα σε ανταγωνιστικές ομάδες θα βοηθήσουν την προετοιμασία ενόψει των αγώνων του Μουντιάλ.

Ο Τζον Φαν Σιπ ανακοίνωσε στη διάρκεια της Τρίτης (25/5) τις κλήσεις του για τα φιλικά της Εθνικής Ελλάδας με το Βέλγιο και την Ολλανδία τα οποία τα χαρακτήρισε ουσιαστικά και σημαντικά ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε λόγο για αγώνες κόντρα σε ανταγωνιστικές ομάδες που θα προσφέρουν τα μέγιστα στην προετοιμασία της Εθνικής.

Το δελτίο Τύπου της ΕΠΟ αναφέρει:

Τον ενθουσιασμό του για τη συγκέντρωση της Εθνικής Ομάδας ενόψει των δύο φιλικών αναμετρήσεων με το Βέλγιο και τη Νορβηγία στις 3 και στις 6 Ιουνίου αντίστοιχα, εξέφρασε ο κ. Τζον Φαν Σιπ. Αναλυτικά η δήλωση του ομοσπονδιακού τεχνικού.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συγκεντρωθούμε εκ νέου και θα δουλέψουμε με τους παίκτες μας για δύο αγώνες με το Βέλγιο και τη Νορβηγία.

Τα παιχνίδια στις Βρυξέλλες και στη Μάλαγα μπορεί να έχουν φιλικό χαρακτήρα και να διεξάγονται προς το τέλος της σεζόν, αλλά για εμάς είναι εξαιρετικά ουσιαστικά, καθώς δεν υπάρχουν πολλά χρονικά περιθώρια αγωνιστικής προετοιμασίας μας για τους αγώνες του Σεπτεμβρίου με το Κόσοβο και την Σουηδία για τα European Qualifiers.

Γι’ αυτό τον λόγο έχουμε επιλέξει δύο ανταγωνιστικές ομάδες, το ευρισκόμενο στην 1η θέση της βαθμολογίας της FIFA από το 2018, Βέλγιο, και τη Νορβηγία που παρουσιάζει σταθερά ανοδική πορεία".

TAGS ΕΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ