ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φαν Σιπ: "Φανταστικό αποτέλεσμα, ελπίζουμε να μεγαλώσουμε κι άλλο"

Ο Τζον Φαν Σιπ στην αναμέτρηση Μολδαβία - Ελλάδα για την 5η αγωνιστική του Nations League.
Ο Τζον Φαν Σιπ στην αναμέτρηση Μολδαβία - Ελλάδα EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζον Φαν Σιπ χαρακτήρισε φανταστικό το αποτέλεσμα που πήρε η Εθνική με την Ισπανία και τόνισε πως ελπίζει να μεγαλώσει και άλλο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Τζον Φαν Σιπ ήταν απόλυτα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα που πήρε η Εθνική μας με την Ισπανία, κάνοντας ονειρεμένο ξεκίνημα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Χαρακτήρισε φανταστικό το 1-1 και πως ελπίζει να μεγαλώσει η ομάδα και να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο. Επίσης, είπε ότι ο Μπακασέτας εξιλεώθηκε για το χαμένο πέναλτι κόντρα στο Κόσοβο.

"Ξέραμε για το παιχνίδι, ότι θα παίζαμε με μια ομάδα που θα έχει κατοχή. Τα παιδιά αγωνίστηκαν ως ομάδα, δεν τους επιτρέψαμε να κάνουν ευκαιρίες. Ο Μπακασέτας εξιλεώθηκε για το πέναλτι με το Κόσοβο. Είμαι υπερήφανος για τα παιδιά, φανταστικό αποτέλεσμα", είπε αρχικά και συνέχισε για τους παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους:

"Συγχαίρω όλα τα παιδιά. Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο και κάναμε αλλαγές. Ο Λημνιός και ο Μάνταλος έκαναν καλή δουλειά, αλλά θέλαμε φρέσκα παιδιά. Όσοι μπήκαν τα έδωσαν όλα. Ήταν ομαδική προσπάθεια. Ο Λημνιός και ο Τσιμίκας δεν είχαν πολύ χρόνο, αλλά ο Τσιμίκας είδατε ότι έβγαλε σχεδόν όλο το παιχνίδι".

Για το αν αυτά τα αποτελέσματα ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας: "Αυτό το αποτέλεσμα δίνει ψυχολογία. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να παίζουμε με άλλο τρόπο, αλλά τώρα παίζαμε με την Ισπανία και έπρεπε να προσέξουμε, να είμαστε συμπαγείς. Ελπίζουμε να μεγαλώσουμε κι άλλο, να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ