ΕΛΛΑΔΑ

Φαν Σιπ: "Στόχος μας είναι η πρόκριση στην τελική φάση"

Ο Τζον Φαν Σιπ στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Σλοβενία για το Nations League.
Ο Τζον Φαν Σιπ στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Σλοβενία EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Τζον Φαν Σιπ, τόνισε στις δηλώσεις του μετά την κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ ότι η ομάδα του θα αγωνιστεί για να κάνει δύσκολη τη διαδρομή οποιουδήποτε αντιπάλου.

Η Εθνική Ελλάδας έμαθε τους αντιπάλους της για την ευρωπαϊκή ζώνη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα χρειαστεί να περάσει τα εμπόδια της Ισπανίας, της Σουηδίας, της Γεωργίας και του Κοσόβου, αν θέλει να βρεθεί στα γήπεδα του Κατάρ.

Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Τζον Φαν Σιπ, με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ΕΠΟ, τόνισε ότι στόχος είναι η πρόκριση και πως η Ελλάδα θα δυσκολεύσει κάθε αντίπαλο.

"Η διαδικασία της κλήρωσης στα προκριματικά του Μουντιάλ ολοκληρώθηκε με ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Η Ισπανία, ασφαλώς, που είχε την πρώτη θέση στον όμιλό μας, είναι και το φαβορί του.

Εμείς, πάντως, θα αγωνιστούμε για να κάνουμε δύσκολη τη διαδρομή οποιουδήποτε αντιπάλου και ο στόχος μας είναι φυσικά η πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Ωριμάζουμε και βελτιωνόμαστε ως ομάδα και ανυπομονούμε για τους αγώνες που θα αρχίσουν τον Μάρτιο" ανέφερε συγκεκριμένα.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ