ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φαν Σιπ: "Είχαμε ένα καλό πρώτο 45λεπτο και δυσκολέψαμε τη Νορβηγία"

Ο Τζον Φαν Σιπ στη διάρκεια του φιλικού Βέλγιο - Ελλάδα /3-6-2021
Ο Τζον Φαν Σιπ στη διάρκεια του φιλικού Βέλγιο - Ελλάδα /3-6-2021 EUROKINISSI SPORTS

Στο εξαιρετικό πρώτο 45λεπτο της Εθνικής ομάδας και την εξουδετέρωση του Χαάλαντ στάθηκε ο Φαν Σιπ στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Νορβηγίας.

Ο Τζον Φαν Σιπ ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της Εθνικής Ελλάδας στο πρώτο 45λεπτο με τη Νορβηγία αλλά και τη συνολική εξουδετέρωση του Χάαλαντ και φυσικά την επικράτηση με 2-1. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είπε χαρακτηριστικά:

Για τη νίκη επί της Νορβηγίας:

"Παίξαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και δυσκολέψαμε τη Νορβηγία. Είχαμε καλή κατοχή της μπάλας. Σημειώσαμε τα δύο γκολ και προκαλέσαμε προβλήματα σε έναν δυνατό αντίπαλο με αρκετά καλή φυσική κατάσταση και δύναμη. Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Μας πίεσαν, είχαν παραπάνω παίκτες μπροστά, άλλαξαν το σύστημα τους. Τρεις καλούς παίκτες και μπήκε ο Σόρλοθ.

Είχαμε κάποια προβλήματα αλλά παίξαμε καλή άμυνα. Παρόλ' αυτά δεν είχαν μεγάλες φάσεις με εξαίρεση το γκολ. Δεν είχαμε πολύ καιρό να προετοιμαστούμε ενώ είχαμε και τα δύο ταξίδια σε Βέλγιο και Ισπανία. Συγχαρητήρια στα παιδιά και ήταν δύο πολύ καλές εμφανίσεις".

Για την καλή αντιμετώπιση Χάαλαντ:

"Ξέραμε πώς θα προσπαθήσουμε να τον σταματήσουμε ώστε να γίνει επικίνδυνος. Το βασικό ήταν να μην φτάνουν σε αυτόν οι μπαλιές. Είχαμε τρεις αμυντικούς που έκαναν πολύ καλή δουλειά. Ο Μαυροπάνος ήταν πολύ γρήγορος και είχαμε δύο έμπειρους παίκτες, τον Τζαβέλλα και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Και οι τρεις τα πήγαν καλά, ένας απ΄αυτούς έπρεπε να βγαίνει και μπροστά στα χαφ. Στο δεύτερο μέρος έπρεπε να βγει έξω από την περιοχή για να έχει χώρους. Συνολικά έτσι τον ελέγξαμε και τον περιορίσαμε. Δεν του πήγε τόσο καλά το ματς. Δεν μπορούσε να πάρει μπαλιές και συνολικά ήμασταν καλύτεροι".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ