ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Φαν Ντάικ: "Οι παίκτες πληρώνονται καλά, αλλά αυτό δεν πρέπει ποτέ να είναι εις βάρος της υγείας μας"

Liverpool's Virgil van Dijk in action during the English Premier League soccer match between Leeds United and Liverpool at Elland Road in Leeds, England, Monday, April 17, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ αγωνίζεται με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε αγώνα της Premier League 2023 AP IMAGES/RUI VIEIRA

Στην κόπωση των ποδοσφαιριστών από τα συνεχόμενα ματς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, με τον Ολλανδό να σημειώνει ότι οι υψηλοί μισθοί τους δεν πρέπει να είναι δικαιολογία για την επιβάρυνση της υγείας τους.

Δηλώσεις στο πλαίσιο των αναμετρήσεων της Ολλανδίας με Γαλλία (13/10, 21:45, Novasports 2HD, Live από το SPORT24) και Ελλάδα (16/10, 21:45, ALPHA και Nova Sports, Live από το SPORT24) για τα προκριματικά του Euro 2024 παραχώρησε ο Φαν Ντάικ.

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ και των "Τουλιπών" ρωτήθηκε για τα επιβαρυμένο πρόγραμμα των παικτών λόγω των συνεχόμεων παιχνιδιών με τους συλλόγους και τις εθνικές τους ομάδες, με τον κεντρικό αμυντικό να απαντάει ότι "οι παίκτες πληρώνονται καλά, αλλά αυτό δεν πρέπει ποτέ να είναι εις βάρος της υγείας μας".

"Καλούμαστε να παίξουμε όλο και περισσότερους αγώνες. Ως παίκτες πρέπει να ξεκινήσουμε να λέμε κάτι, να συνεισφέρουμε στη λύση του προβλήματος", συμπλήρωσε ο 32χρονος, με την απάντησή του στο ερώτημα εάν θα ήταν διατεθειμένος να θυσιάσει το 10% του μισθού του για να μειωθούν τα ματς να είναι: "Όχι, δεν πιστεύω ότι κάτι τέτοιο απαιτεί τη μείωση του μισθού μου".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ