ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φαν Χάαλ: "Θα είναι θαύμα αν μπορώ να πηγαίνω μόνος μου στην τουαλέτα"

Ο Λουίς Φαν Χάαλ σε συνέντευξη Τύπου της Ολλανδίας πριν από αγώνα κόντρα στην Αργεντινή | 8 Δεκεμβρίου 2022
Ο Λουίς Φαν Χάαλ σε συνέντευξη Τύπου της Ολλανδίας πριν από αγώνα κόντρα στην Αργεντινή | 8 Δεκεμβρίου 2022 @2022 EUGENE HOSHIKO/AP IMAGES

Ο Λουίς Φαν Χάαλ αναφέρθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη για τη μάχη που δίνει εδώ και περίπου έναν χρόνο με τον καρκίνο του προστάτη, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θα είναι θαύμα αν μπορέσει να πάει ξανά μόνος του στην τουαλέτα.

Πριν από την έναρξη του Μουντιάλ στο Κατάρ ο Λουίς Φαν Χάαλ αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο του προστάτη και τώρα, έναν χρόνο μετά και έχοντας υποβληθεί σε 25 χημειοθεραπείες, ευελπιστεί πως θα έρθει ακόμη ένα θαύμα για να τον κρατήσει όρθιο στον τεράστιο αγώνα του.

"Πώς πηγαίνω; Έκανα εγχείρηση πριν από δύο ή τρεις εβδομάδες. Προσπάθησαν να τα βάλουν όλα σε τάξη, λεπτομέρειες για τις οποίες δεν θα σας κουράσω περαιτέρω, αλλά τώρα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε.

Στις 19 Σεπτεμβρίου, πρέπει να επιστρέψω ξανά και τότε όλα θα αποφασιστούν και τότε θα μπορούσε να γίνει ένα θαύμα για να μπορέσω να πάω ξανά στην τουαλέτα μόνος μου", τόνισε ο 72χρονος Ολλανδός προπονητής, ο οποίος οδήγησε τους οράνιε μέχρι τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου όπου και λύγισαν στα πέναλτι από την μετέπειτα παγκόσμια πρωταθλήτρια, Αργεντινή.

Το πόσο πολεμιστής είναι πάντως το έδειξε και μέσω συνέντευξης που έδωσε στην "Bild", όπου σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να διαδεχτεί τον Χάνσι Φλικ στον πάγκο της Γερμανίας, δήλωσε πως δεν έχει αποχωρήσει οριστικά από τους πάγκους και πρόσθεσε:

"Φυσιολογικά, δεν πρόκειται να κάτσω ξανά σε πάγκο συλλόγου, όμως μία υποσχόμενη χώρα έχει πιθανότητες να με πείσει να την αναλάβω".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ