ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ

FA Cup: Η Κέμπριτζ σόκαρε τη Νιούκαστλ στο ντεμπούτο του Τρίπιερ

Ο Κάλουμ Γουίλσον της Νιούκαστλ σε στιγμιότυπο κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League 2021-2022 στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ", Νιούκαστλ | Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021
Ο Κάλουμ Γουίλσον της Νιούκαστλ σε στιγμιότυπο κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League 2021-2022 στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ", Νιούκαστλ | Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Η Κέμπριτζ έκανε την έκπληξη της φάσης των 64 του FA Cup, αφού απέκλεισε τη Νιούκαστλ και μάλιστα μέσα στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ". Τεσσάρα η Λέστερ στη Γουότφορντ.

Η Νιούκαστλ ετοίμασε... πάρτι για τη νέα εποχή της, με την "παρθενική" μεταγραφή των Αράβων, Κίεραν Τρίπιερ, να κάνει ντεμπούτο, αλλά την Κέμπριτζ να χαλάει τη γιορτή, επικρατώντας με 1-0 μέσα στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" και παίρνοντας την πρόκριση από τη φάση των 64 του FA Cup.

Ο Τζο Άιρονσαϊντ σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 56ο λεπτό και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της League One, η οποία διαχειρίστηκε καλά το προβάδισμα μέχρι τέλους και άντεξε στην πίεση των "καρακαξών".

Στο "Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ" τέθηκαν αντιμέτωπες δύο ομάδες Premier League, με τη Λέστερ να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα και να διαλύει με 4-1 τη Γουότφορντ του Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο Γιούρι Τίλεμανς με πέναλτι στο 7' και ο Τζέιμς Μάντισον στο 25' έδειξαν το δρόμο της πρόκρισης. Μπορεί ο Ζοάο Πέντρο να απάντησε άμεσα, όμως στο 2ο μέρος ο Χάρι Μπαρνς και ο Μαρκ Ολμπράιτον κλείδωσαν την πρόκριση.

FA Cup: Τα αποτελέσματα της φάσης των 64

Τα highlights

Σουίντον - Μάντσεστερ Σίτι 1-4

Μίλγουολ - Κρίσταλ Πάλας 1-2

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΛΕΣΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ