ΗΡΑΚΛΗΣ

Ευγενίου: "Δεν υπάρχει περίπτωση να αναλάβω οφειλές άλλων"

Ο Στράτος Ευγενίου
Ο Στράτος Ευγενίου INTIME SPORTS

Ο ιδιοκτήτης του Ηρακλή, Στράτος Ευγενίου, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να καλύψει την οφειλή στον Μπόγκνταν Μάρα.

Τα νέα από το Διαιτητικό Δικαστήριο ήταν δυσάρεστα για τον Ηρακλή, καθώς η αίτηση αναψηλάφησης της οφειλής του Μπόγκνταν Μάρα δεν έγινε δεκτή.

Ο Γηραιός τώρα οφείλει να πληρώσει άμεσα την οφειλή στον Ρουμάνο, η οποία ξεπερνά τις 200 χιλιάδες, διαφορετικά θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Super League 2. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Π.Ο.Τ Ηρακλής, Στράτος Ευγενίου, με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ομάδας ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αλλάξει στάση στο συγκεκριμένο θέμα και τη συγκεκριμένη οφειλή δεν πρόκειται να την τακτοποιήσει. Αυτό το γεγονός σημαίνει ότι το μέλλον του Γηραιού είναι κάτι παραπάνω από δυσοίωνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στράτος Ευγενίου στη σελίδα της ομάδας: "Μετά την απόρριψη της αίτησης της ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ, η οποία μας κοινοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 27/09/2023 από το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, για την αναψηλάφηση της δίκης της υπόθεσης του πρώην ποδοσφαιριστή IOAN BOGDAN MARA, μία υπόθεση η οποία ταύτισε την ΠΑΕ μας με μία άλλη ΠΑΕ που λειτουργούσε πριν 13 χρόνια με διαφορετικό ΑΦΜ, διαφορετική έδρα κ.τ.λ, θέλω να σας υπενθυμίσω ότι η θέση μου από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το εν λόγω θέμα ήταν ξεκάθαρη απέναντι σε όλους, ότι θα προσπαθήσω να στηρίξω όλη την προσπάθεια της ανάτασης και αναγέννησης της ομάδας, αλλά και ότι δεν υπάρχει περίπτωση ν’ αναλάβω οφειλές άλλων και ιδιαίτερα οφειλές που προέρχονται από 10 και 13 χρόνια παλαιότερα.

Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο επειδή το αγαπώ και για ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο λόγο!!!

Έχω τις επιχειρήσεις μου, την οικογένεια και τους φίλους μου, μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό.

Έκανα μία μεγάλη προσπάθεια με τους συνεργάτες μου, να οδηγήσουμε την ομάδα ψηλά, εκεί που πραγματικά ανήκει, μέσα από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, αντιμετωπίζοντας καθημερινά πολλά προβλήματα και ιδιαιτέρως προβλήματα όχι μόνο οικονομικής φύσεως, που ποτέ δεν περιμέναμε ότι θα ζητηθεί από εμάς να επιλυθούν. Παρ’ όλα αυτά, καθαρά και έντιμα βάλαμε ξανά την ομάδα στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας, ξεκινώντας από μηδενική αφετηρία.

Μπορεί οι προσδοκίες να είναι μεγάλες, όμως μου είναι αδύνατον ν’ ανταποκριθώ στα σημερινά δεδομένα και στις παρούσες συνθήκες".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ