CHAMPIONS LEAGUE

Εξωφρενικό: Ούτε σε ταινία το φινάλε του Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβερκούζεν, δεν περιγράφεται με λόγια

Εξωφρενικό: Ούτε σε ταινία το φινάλε του Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβερκούζεν, δεν περιγράφεται με λόγια

Σοκ και δέος στη Μαδρίτη, με τον διαιτητή να σφυρίζει τη λήξη, να δίνει πέναλτι μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα και την Ατλέτικο να τα κάνει μούσκεμα σε μία από τις πιο τρελές αλληλουχίες στην ιστορία του Champions League.

Αυτό που συνέβη το βράδυ της Τετάρτης (26/10) στο Γουάντα Μετροπολιτάνο της Μαδρίτης, δεν γίνεται ούτε στις ταινίες. Δεν περιγράφεται με λόγια. Δεν γίνεται κάποιος να πιστέψει σε μια τέτοια ιστορία, αν δεν δει τι πραγματικά έγινε στην αναμέτρηση της Ατλέτικο με τη Λεβερκούζεν για την 5η αγωνιστική του UEFA Champions League.

Ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη με το σκορ στο 2-2, ωστόσο δευτερόλεπτα μετά αποφάσισε να εξετάσει την τελευταία φάση για πιθανό πέναλτι. Πήγε στο VAR και το έδωσε στην Ατλέτικο με τον αγώνα να έχει ολοκληρωθεί (!), για να φτάσει ο Γιανίκ Καράσκο στην άσπρη βούλα, να εκτελέσει πάνω στον Χραντέτσκι, να πάρει ο Σαούλ Νίγκεθ το "επιθετικό ριμπάουντ", να στείλει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και να έχουν οι γηπεδούχοι και τρίτη ευκαιρία. Ο Ρεϊνίλντο ήταν στη σωστή θέση, σούταρε όμως πάνω στον Καράσκο για να καταλήξει η μπάλα άουτ και να μείνουν οι Ισπανοί εκτός συνέχειας στη διοργάνωση.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ