ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Εξώδικο στην ΠΑΕ

Εξώδικο στην ΠΑΕ
New Image

Νέο εξώδικο απέστειλαν στην ΠΑΕ Ηλυσιακός, 14 μέτοχοι της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας

Το εξώδικο αναφέρει:
"ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜE ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
Των Μετόχων της ΠΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.



1. AΛΗΖΩΤΗ Σπύρου, 2. ΑΡΚΟΥΛΗ Σταμάτη, 3. ΓΙΑΒΑΣΗ Αθανάσιου, 4. ΚΑΠΩΝΗ Ανδρέα, 5. ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ Στυλιανού, 6. ΚΟΡΕΛΟΠΟΥΛΟY Μάρκου, 7. ΚΥΡΙΑΚΟΥ Θεοδώρου, 8.ΠΑΣΧΑΛΗ Χαράλαμπου, 9.ΠΕΤΤΑ Γεωργίου, 10.ΤΑΜΠΑΚΗ Ανδρέα, 11. ΣΑΡΙΔΑΚΗ Ιωάννη, 12.ΤΣΙΜΑ Ευάγγελου, 13. ΧΑΙΡΕΚΑΚΗ Κωνσταντίνου, 14. ΧΟΝΔΡΟΥ Χρήστου.

ΠΡΟΣ

Την εδρεούσα στο Δήμο Ζωγράφου-Αττικής και στην οδό Ξηρογιάννη 63-65 Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» νόμιμα εκπροσωπούμενη από τον κ. Θωμά Διον. Μητρόπουλο κάτοικο Άργους 148 & Λεωφ. Αθηνών 76 4ος όροφος Κολωνός-Αθήνα.

Δυνάμει της από 4-6-2009 δημοσιευθείσης πρόσκλησης προς τους μετόχους της ΠΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο., καλούμαστε να συμμετάσχουμε στις εργασίες της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας (ΠΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.) που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου 2009 σε αίθουσα της οδού Άργους αρ. 148 στο Δήμο Αθηναίων, για λήψη αποφάσεων επί των τριών θεμάτων που περιγράφονται στην συγκεκριμένη πρόσκληση.

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, ως βασική προϋπόθεση της συμμετοχής μας στην ως άνω Γενική Συνέλευση, πραγματικό γεγονός το οποίο ρητά αναγράφεται στην πρόσκληση, είναι η κατάθεση των τίτλων των μετοχών της εταιρείας, στο ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη τράπεζα στου Ζωγράφου (έδρα της εταιρείας). Μέχρι σήμερα η εταιρεία ΠΑΕ Ηλυσιακός Α.Ο. της οποίας, από πολλά χρόνια είμεθα μέτοχοι, δεν έχει εκδώσει, ούτε έχει παραδώσει σε εμάς τίτλους μετοχών. Ως εκ τούτων, σύμφωνα με την επίσημη δημοσιευθείσα πρόσκλησή σας, είναι αδύνατη η παρουσία μας στην συγκεκριμένη έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 3-7-2009.

Για τον παραπάνω λόγο αναγκαστήκαμε και επισκεφθήκαμε τα γραφεία της εταιρείας Ξηρογιάννη 63-65 στα Άνω Ιλίσια, για να λάβουμε βεβαίωση από το μετοχολόγιο της εταιρείας ούτως ώστε να νομιμοποιηθεί η παρουσία μας και να ενημερωθούμε επί της ουσίας για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης. Δυστυχώς, προς μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε ότι, όλες οι υπηρεσίες και το λογιστήριο της ΠΑΕ Ηλυσιακός έχουν μεταφερθεί από το σημείο, το οποίο σύμφωνα με το καταστατικό και το νόμο, είχε ορισθεί ως έδρα της εταιρείας.

Ε π ε ι δ ή μετά από το ως άνω πραγματικό γεγονός, θεωρούμε ότι η δημοσιευθείσα πρόσκληση είναι παράνομη, παραπλανητική και καταχρηστική, ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ, πως δεν είμαστε διατεθειμένοι να μετάσχουμε και να νομιμοποιήσουμε μία εξ’ ολοκλήρου άκυρη και παράνομη Έκτακτη Γενική Συνέλευση και

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ το συντομότερο δυνατόν να εκδώσετε νόμιμους τίτλους μετοχών, να ενημερωθούμε για την άμεση παραλαβή τους, και στην συνέχεια να διενεργηθεί η εν λόγω Γενική Συνέλευση. Έτσι θα είναι δυνατή η παρουσία μας στις εκάστοτε Γενικές Συνελεύσεις της Εταιρίας.

Με ρητή επιφύλαξή μας να διεκδικήσουμε τα νόμιμα για την αποκατάσταση οιασδήποτε βλάβης και ζημίας μας, ενεστώσας και μελλοντικής καθ’ όσον με την υπαίτια συμπεριφορά σας και με μεθοδευμένες ενέργειες συμβάλλετε σκοπίμως επιζήμια και προς βλάβη των νομίμων συμφερόντων μας, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής εντέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα μας στον καθ’ ού ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ηλυσιακός Α.Ο. όπου απευθύνεται, για να λάβει γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντάς τα εξ’ ολοκλήρου στην σχετική έκθεση επίδοσής της.

Αθήνα 1η Ιουλίου 2009
Οι Δηλούντες και Προσκαλούντες
"




















TAGS ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ