ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έξαλλος ο Τερίμ στη flash interview: "Δεν έχω ξαναδεί τέτοιους διαιτητές, είναι ντροπή να δίνει μόνο 4 λεπτά καθυστερήσεις"

Έξαλλος ο Τερίμ στη flash interview: "Δεν έχω ξαναδεί τέτοιους διαιτητές, είναι ντροπή να δίνει μόνο 4 λεπτά καθυστερήσεις"

Ο Φατίχ Τερίμ εμφανίστηκε έξαλλος στη flash interview μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ και εξέφρασε παράπονα για τα λεπτά των καθυστερήσεων.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 3-2 από τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Ο Φατίχ Τερίμ ήταν έξαλλος στη flash interview της COSMOTE TV, τα έβαλε με τον διαιτητή, δίνοντας έμφαση στα λεπτά καθυστερήσεων που δόθηκαν.

Οι δηλώσεις του Τερίμ:

"Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, βρήκαμε ευκαιρίες δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Εγώ συνήθως δεν λέω για τους διαιτητές μετά τους αγώνες, δεν αξίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο διαιτητές που δεν έχουν ποιότητα, πρέπει να ντρέπεσαι να δίνεις μόνο τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις.

Δεν λέμε τίποτα για τις κόκκινες, τα πέναλτι, τα φάουλ όσα έγιναν. Αν έρχονται τέτοιου τύπου διαιτητές να μην έρχονται καθόλου. Ο χειρότερος διαιτητής της Δανίας ήρθε εδώ. Δεν προσπαθώ να βρω δικαιολογία που χάσαμε σήμερα, δεν λέω που κάναμε λάθος και δεχθήκαμε γκολ, αλλά αν έρχονται τέτοιου τύπου διαιτητές μην έρχονται καθόλου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ