ΕΠΟ

Έξαλλος ο Καραπαπάς με την απουσία του Φρόιντφελντ από την τηλεδιάσκεψη της ΚΕΔ: "Παίρνει 15.000 το μήνα αυτό το φάντασμα για να κάθεται σε ένα τροχόσπιτο στη Σουηδία"

Ο Κώστας Καραπαπάς
Ο Κώστας Καραπαπάς INTIME

Ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς εμφανίστηκε έξαλλος από την απουσία του αρχιδιαιτητή, Πίτερ Φρόιντφελντ από την τηλεδιάσκεψη της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, τονίζοντας πως πληρώνεται 15.000 για να κάθεται σε ένα τροχόσπιτο στη Σουηδία.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, εγκρίθηκε η πρόσληψη του Σουηδού, Λιφ Λίντμπεργκ από την ΚΕΔ. Ωστόσο, υπήρξε έντονη δυσαρέσκεια για τον αρχιδιαιτητή, Πίτερ Φρόιντφελντ.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικής Διαιτησίας περίμεναν μία ώρα τον αρχιδιαιτητή στην τηλεδιάσκεψη και εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς ανέφερε:

"Παίρνει 15.000 το μήνα αυτό το φάντασμα για να κάθεται σε ένα τροχόσπιτο στη Σουηδία και να μην τον έχει δει κανείς και να μην έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα. Ο Λίντμπεργκ, ο υπεύθυνος VAR που θέλει να προσλάβει είναι και αυτός από τη Σουηδία που δεν έχει VAR! Δεν θα έπρεπε να είναι εδώ να μας το εξηγήσει;

Εσείς δεν πρέπει να μας εξηγήσετε πως γίνεται αφού καλούμαστε να ψηφίσουμε σήμερα για την πρόσληψη Λίντμπεργκ πως γίνεται να είναι ο Λίντμπεργκ μέσα στα γραφεία του VAR τις τελευταίες δυο αγωνιστικές χωρίς να έχει προσληφθεί; Προφανώς ο Ολυμπιακός καταψηφίζει την πρόσληψη και καταγγέλλει και την απαράδεκτη συμπεριφορά του δήθεν αρχιδιαιτητή και την κωμική διαδικασία από μέρους σας".

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος έβαλε θέμα πρόσληψης Λίντμπεργκ σε ψηφοφορία. Για την πρόσληψη ψήφισαν υπερ η ΕΠΟ, η Super League 2 και ΑΕΚ, ΠΑΟΚ. Λευκό ο εκπρόσωπος της Super League και κατά της πρόσληψης Ολυμπιακός και Παναθηναικός.

TAGS ΕΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ