VIRAL

Έξαλλος με οπαδό ο Ρόι Κιν, όταν του ζητήσε να βγάλουν selfie κατά τη διάρκεια αγώνα NFL

Έξαλλος με οπαδό ο Ρόι Κιν, όταν του ζητήσε να βγάλουν selfie κατά τη διάρκεια αγώνα NFL

Οπαδός αναγνώρισε τον Ρόι Κιν στις εξέδρες του "Tottenham Hotspur Stadium" το απόγευμα της Κυριακής σε αγώνα του NFL και θέλησε να βγάλουν selfie μαζί, για να εισπράξει όμως ένα μεγαλοπρεπές και αγριεμένο "όχι" από τον Ιρλανδό παλαίμαχο μέσο.

Ο Ρόι Κιν ήταν ένας από τους πιο δυναμικούς ποδοσφαιριστές της Premier League την εποχή που αγωνιζόταν και ακόμα και τώρα, που έχει κρεμάσει τα παπούτσια του και εκτελεί χρέη τηλεσχολιαστή σε ποδοσφαιρικά ματς, εξακολουθεί να υποστηρίζει με αριστοτεχνικό τρόπο το χαρακτήρα του "σκληρού" και "απρόσιτου".

Εάν υπήρχε μάλιστα κάποιος που είχε έστω και μία αμφιβολία για το αν όντως ο Ιρλανδός παλαίμαχος μέσος είναι τόσο "δύσκολος" ως προς την προσέγγιση, υπάρχει πλέον ένα video που θα τον κάνει να αλλάξει άποψη.

Αυτό έχει κάνει την εμφάνισή του στα social media εδώ και λίγες ώρες και έχει ως πρωταγωνιστή τον Ρόι Κιν, που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της Τότεναμ το απόγευμα της Κυριακής.

Το έκανε για να παρακολουθήσει τον αγώνα NFL μεταξύ των Green Bay Packers και των New York Giants σε ένα κατάμεστο από 62.000 θεατές "Tottenham Hotspur Stadium", με οπαδό να αντιλαμβάνεται την παρουσία του και να τον πλησιάζει με καλές προθέσεις αλλά σύντομα να το μετανιώνει.

Και αυτό γιατί του ζήτησε να βγάλουν μαζί selfie φωτογραφία για να έχει να θυμάται τη στιγμή, με τον Κιν να αρνείται πεισματικά και στη συνέχεια να γίνεται έξαλλος, μιας που ο επίμονος οπαδός είχε τη φαεινή ιδέα να κάτσει μπροστά του και να τον εμποδίσει να απολαύσει τη δράση εντός γηπέδου.

Δείτε το video:

TAGS VIRAL ΑΓΓΛΙΑ NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ