ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Έξαλλοι στην Βραζιλία με τον Νεϊμάρ επειδή πλήρωσε την αποζημίωση και τα δικαστικά έξοδα του Ντάνι Άλβες

Brazil's Neymar, right, and Dani Alves attend a training session at the Grand Hamad stadium, in Doha, Qatar, Wednesday, Nov. 23, 2022. Brazil will play their first match in the World Cup against Serbia on Nov. 24. (AP Photo/Andre Penner)
Brazil's Neymar, right, and Dani Alves attend a training session at the Grand Hamad stadium, in Doha, Qatar, Wednesday, Nov. 23, 2022. Brazil will play their first match in the World Cup against Serbia on Nov. 24. (AP Photo/Andre Penner) © ANDRE PENNER/ AP IMGES

Έξω φρενών μέλη της κυβέρνησης στην Βραζιλία με τον Νεϊμάρ, για την οικονομική βοήθεια στον Ντάνι Άλβες και την καταβολή της αποζημίωσης στην 23χρονη, που όρισε το δικαστήριο.

Η Εισαγγελία της Βαρκελώνης έκρινε ένοχο τον Ντάνι Άλβες για τον βιασμό 23χρονης γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο στην Ισπανία τον Δεκέμβριο του 2022 και τον καταδίκασε σε φυλάκιση για 4,5 χρόνια.

Επίσης ο πρώην ποδοσφαιριστής είναι υπόχρεος να καταβάλει αποζημίωση ύψους 150.000 ευρώ στην 23χρονη, αλλά και να της καλύψει τα δικαστικά της έξοδα.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν χρειάζεται να βάλει το χέρι στην τσέπη, καθώς ο Νεϊμάρ και η οικογένειά του ανέλαβαν το οικονομικό φορτίο.

Το γεγονός της οικονομικής βοήθειας από τον ποδοσφαιριστή της Αλ Χιλάλ, εξόργισε την πρόεδρο του κυβερνώντος Εργατικού Κόμματος και μέλους της κυβέρνησης της Βραζιλίας, Γκλέισι Χόφμαν.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ