ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Έξαλλοι στη Σαχτάρ με UEFA: Πούλησε τηλεοπτικά δικαιώματα του αγώνα με τη Σέλτικ σε ρωσικό κανάλι

Οι παίκτες της Σαχτάρ πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στην Σέριφ για το Champions League | 7 Δεκεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Σαχτάρ πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στην Σέριφ για το Champions League | 7 Δεκεμβρίου 2021 @2021 EFREM LUKATSKY/AP IMAGES

Η UEFA πούλησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγώνα Σέλτικ - Σαχτάρ σε ρωσικό κανάλι και προκάλεσε την αντίδραση της ομάδας του Ντόνετσκ για τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Οι άνθρωποι της Σαχτάρ είναι έξαλλοι με την UEFA, καθώς η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου πούλησε τηλεοτπικά δικαιώματα του αγώνα της ομάδα του Ντόνετσκ με τη Σέλτικ στη Γλασκώβη για τη δεύτερη αγνωιστική των ομίλων του Champions League.

Μάλιστα το κανάλι στο οποίο πούλησαν τα δικαιώματα είναι το Match TV, το οποίο ανήκει στη ρωσική εταιρεία παραγωγής ενέργειας, Gazprom, η οποία ουσιαστικά ελέγχεται από το ρωσικό κράτος. Ένας άνθρωπος της διοίκησης της Σαχτάρ ανέφερε χαρακτηριστικά: "Είμαστε έξαλλοι με αυτή την απόφαση. Η χώρα του επιτιθέμενου πρέπει να απομονωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

"Είμαστε αντίθετοι όχι μόνο στη συμμετοχή ρωσικών συλλόγων σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά ζητάμε επίσης τον αποκλεισμό της Ρωσίας από όλες τις διεθνείς διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων υπό την αιγίδα της UEFA και της FIFA".

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ