Έξαλλοι πανηγυρισμοί σε δημοσιογραφικά γραφεία στην Αγγλία

Με έντονο τρόπο έζησαν την αναμέτρηση με την Κολομβία οι Άγγλοι δημοσιογράφοι που ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς αμέσως μετά την πρόκριση των "τριών λιονταριών" στους "8".
Από το 2006 η Αγγλία αναζητούσε μία πρόκριση σε νοκ άουτ παιχνίδι και τελικά την πήρε με δραματικό τρόπο. Οι παίκτες του Σάουθγκεϊτ ξεπέρασαν το εμπόδιο της Κολομβίας στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι και πλέον θα παίξουν με τη Σουηδία στους “8” του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Ντάιερ πανηγυρίστηκε δεόντως παντού από τους Άγγλους και από αυτό δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν τα δημοσιογραφικά γραφεία.
Το βίντεο που θα δείτε είναι από τα γραφεία του “TalkSports” όπου άπαντες πανηγύρισαν έξαλλα τη μεγάλη πρόκριση.