ΞΑΝΘΗ

Εξαιρετικά αμφίβολος ο Έλινγκτον

INTIME SPORTS

Εξαιρετικά αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Νέιθαν Έλινγκτον στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό καθώς ο Άγγλος επιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τρίτης.

Μπορεί ο Νέιθαν Έλινγκτον να είχε καταφέρει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα μετά από 40 μέρες την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Άγγλος επιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα τις επόμενες μέρες και κάτι τέτοιο συνέβη και στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης με αποτέλεσμα πλέον να μην είναι σίγουρο ότι θα βρίσκεται στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους “ερυθρόλευκους”. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Κιμ Τζάγκι την Τρίτη.

Στον αντίποδα ο Ντιέγκο Κιντάνα προπονείται πλέον κανονικά και είναι πιθανό να βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή.

Το πρωινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης με και χωρίς μπάλα αλλά και τακτική, ενώ προπόνηση είναι προγραμματισμένη και για το απόγευμα.Παράλληλα επέστρεψαν από τις άδειες οι Γκλέισον Σάντος και Κριστιάν Μπεκαμέγκα.

Τέλος μοιρασμένες ήταν οι απόψεις σε πρόσφατη ψηφοφορία στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ καθώς το 55% των ψηφοφόρων απάντησε πως το πρόγραμμα έπαιξε ρόλο στην βαθμολογική συγκομιδή της SKODA ΞΑΝΘΗ ενώ το άλλο 45% ψήφισε “όχι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ