ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Εβρά για Γκουαρδιόλα: "Δεν θέλει να έχει παίκτες με προσωπικότητα, αλλά να είναι αυτός ο ηγέτης"

Ο Πατρίς Εβρά στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Μάντσεστερ Σίτι
Ο Πατρίς Εβρά στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Μάντσεστερ Σίτι © 2015 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Πατρίς Εβρά μιλώντας σε μέσο της Ισπανίας ανέφερε ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θέλει να έχει παίκτες με προσωπικότητα, αλλά να είναι αυτός ο ηγέτης, κάτι που το "πληρώνει" η Μάντσεστερ Σίτι στις δύσκολες στιγμές.

Ο Πατρίς Εβρά μίλησε στη MARCA και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία για μια ακόμα χρονιά δεν κατάφερε να κατακτήσει το Champions League.

Ο Γάλλος πρώην ποδοσφαιριστής θεωρεί ότι υπεύθυνος γι' αυτό είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος δεν θέλει να έχει παίκτες προσωπικότητες στην ομάδα του και να είναι αυτός ηγέτης, κάτι που το "πληρώνει" στις κρίσιμες στιγμές.

"Η Μάντσεστερ Σίτι χρειάζεται ηγέτες, αλλά ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θέλει ηγέτες. Δεν θέλει προσωπικότητα. Είναι αυτός ο ηγέτης. Γι' αυτό τον λόγο όταν έχουν πρόβλημα δεν θέλουν να βγουν μπροστά. Δεν έχουν κάποιον που να τους βοηθά στον αγωνιστικό χώρο. Χτίζει ομάδες με αυτό το στυλ, δεν θέλει να προπονεί ομάδες με προσωπικότητα." ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος πρώην ποδοσφαιριστής των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ