PREMIER LEAGUE

Έβερτον: Πήρε και τον Ντέλε Άλι στο παρά ένα των μεταγραφών

Ο Ντέλε Άλι με τη φανέλα της Τότεναμ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Νόριτς | 22 Ιανουαρίου 2020
Ο Ντέλε Άλι με τη φανέλα της Τότεναμ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Νόριτς | 22 Ιανουαρίου 2020 @2020 MATT DUNHAM/AP IMAGES

Η Έβερτον του Φρανκ Λάμπαρντ ολοκλήρωσε με εντυπωσιακό τρόπο τις μεταγραφικές της κινήσεις στη χειμερινή περίοδο, αφού μετά από την απόκτηση του Ντόνι φαν ντε Μπέεκ, έκανε δικό της και τον Ντέλε Άλι.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ ζήτησε με το πού έπιασε δουλειά στην Έβερτον την άμεση ενίσχυσή της με δύο παίκτες πρώτης γραμμής και η διοίκηση Μοσίρι έκανε τα πάντα για να τον ικανοποιήσει και να αρχίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η συνεργασία τους.

Έτσι, μετά τη συμφωνία της με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ντόνι φαν ντε Μπέεκ ως δανεικού μέχρι το τέλος της σεζόν, οι μπλε του Λίβερπουλ προχώρησαν σε μία ακόμα κίνηση που θα κάνει γκελ στον κόσμο τους.

Αυτή δεν είναι άλλη από την έλευση του Ντέλε Άλι στο Γκούντισον Παρκ, με τα ζαχαρωτά να βρίσκουν τη χρυσή τομή με την Τότεναμ και να κάνουν δικό τους τον Άγγλο διεθνή μεσοεπιθετικό με κανονική μεταγραφή ως το καλοκαίρι του 2024.

Η Έβερτον θα πρέπει να πληρώσει 12 εκατομμύρια ευρώ, όταν ο Άλι μετρήσει 20 συμμετοχές, ενώ με τα μπόνους το συνολικό ποσό μπορεί να φτάσει τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Οι όροι έγιναν αποδεκτοί από τα "ζαχαρωτά" και ο Λάμπαρντ έχει άλλο ένα όπλο στα χέρια του.

Υπενθυμίζεται πως έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη έδειξε και η Νιούκαστλ, που επιχείρησε μάλιστα την αρπαγή του από την Τότεναμ μπαίνοντας σφήνα στην Έβερτον, με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ να έχει όμως κερδίσει στο σπριντ και να μην αφήνει τον Άλι να της γλιστρήσει μέσα από τα χέρια.

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΤΕΝΑΜ ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ