ΕΒΕΡΤΟΝ

Έβερτον: Οπαδός της μπήκε αλλαγή στο φιλικό με την Ντινάμο Κιέβου και σκόραρε με χτύπημα πέναλτι

Έβερτον: Οπαδός της μπήκε αλλαγή στο φιλικό με την Ντινάμο Κιέβου και σκόραρε με χτύπημα πέναλτι

Η Έβερτον θέλησε να τιμήσει με ξεχωριστό τρόπο έναν οπαδό της, για τη βοήθεια που είχε παράσχει σε Ουκρανούς πρόσφυγες κατά τη διάρκεια του πολέμου, επιτρέποντάς του να μπει ως αλλαγή στο φιλικό με την Ντινάμο Κιέβου και να σκοράρει με πέναλτι.

Είναι δυνατόν ένας οπαδός που πηγαίνει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα να μεταμορφώνεται για λίγα λεπτά σε παίκτη και να βάζει φανέλα, σορτς και αθλητικά παπούτσια για να σκοράρει για εκείνη; Η απάντηση είναι καταφατική και πηγάζει από τις πολύ όμορφες σκηνές που έλαβαν χώρα στο "Γκούντισον Παρκ" το βράδυ της Παρασκευής (29/7) στο πλαίσιο του φιλικού της Έβερτον με την Ντινάμο Κιέβου.

Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ένας οπαδών των "ζαχαρωτών", ο Πολ Στράτον, που είχε ταξιδέψει με το αμάξι του πριν από καιρό για να δώσει προμήθειες τροφίμων σε πρόσφυγες της Ουκρανίας μετά το ξέσπασμα του πολέμου στη χώρα τους.

Η συγκεκριμένη του κίνηση εκτιμήθηκε δεόντως από τους διοικούντες την Έβερτον και βρήκαν τον κατάλληλο τρόπο να τον τιμήσουν. Αυτός ήταν να του δώσουν μία εμφάνιση της ομάδας όχι απλά για να την έχει σουβενίρ αλλά για να μπει με αυτή στον αγωνιστικό χώρο και να σκοράρει.

Αυτό έγινε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να τον αγκαλιάζει και να τον περνάει στον αγωνιστικο χώρο αντί του Ντέλε Άλι μετά από κερδισμένο πέναλτι της Έβερτον και τον οπαδό να ευστοχεί από την άσπρη βούλα, για να κερδίσει ακολούθως το χειροκρότημα των παικτών και των δύο ομάδων και την αποθέωση από την κερκίδα των Άγγλων.

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ