ΕΒΕΡΤΟΝ

Έβερτον: Ο Ματσιέκ Καμίνσκι του Παναιτωλικού απέσυρε το ενδιαφέρον του για την αγορά των ζαχαρωτών

Ο νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Μάτσιεκ Καμίνσκι,
Ο νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Μάτσιεκ Καμίνσκι, EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματσιέκ Καμίνσκι ενδιαφέρθηκε (και) για την αγορά της Έβερτον, ωστόσο όπως μεταδίδουν στην Αγγλία, ο νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού (απομένει μόνο η έγκριση της ΕΕΑ) δεν έχει έρθει σε επαφή με τον Φαρχάντ Μοσιρί από το Μουντιάλ 2022.

Ο Ματσιέκ Καμίνσκι θέλει να εμπλουτίσει το αθλητικό πορτφόλιο του, καθώς μετά την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου του Παναιτωλικού (απομένει μόνο το "πράσινο φως" της ΕΕΑ για να περάσει και τυπικά σε νέα εποχή η ομάδα του Αγρινίου), ήταν σε διαπραγματεύσεις για να δραστηριοποιηθεί και στην Έβερτον.

Ο Αμερικανοπολωνός επιχειρηματίας ήταν σε συζητήσεις με τον μεγαλομέτοχο των ζαχαρωτών, Φαρχάντ Μοσίρι για ένα χρόνο, ωστόσο όπως αναφέρει η Telegraph σε σημερινό δημοσίευμά της οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν παγώσει, καθώς δεν έχουν έρθει σε επαφή εδώ και έναν χρόνο.

Ο Καμίνσκι ενδιαφερόταν είτε για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών για να έχει τον έλεγχο της ομάδας είτε φυσικά να προχωρήσει σε "γενναίες" επενδύσεις στην ομάδα. Πλέον όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα θεωρείται απίθανο να υπάρξει κάποια επένδυση.

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ