ΕΒΕΡΤΟΝ

Έβερτον: Ο Λάμπαρντ είπε ότι έσπασε το χέρι του στους πανηγυρισμούς για το γκολ με τη Νιούκαστλ

Ο Φρανκ Λάμπαρντ χειροκροτεί το κοινό στο φινάλε του Έβερτον - Μπόρχαμ για το FA Cup | 3 Μαρτίου 2022
Ο Φρανκ Λάμπαρντ χειροκροτεί το κοινό στο φινάλε του Έβερτον - Μπόρχαμ για το FA Cup | 3 Μαρτίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Φρανκ Λάμπαρντ αποκάλυψε πως ήταν τόσο έντονοι οι πανηγυρισμοί του για το γκολ του Άλεξ Ιγουόμπι που χάρησε τη νίκη στην Έβερτον κόντρα στην Νιούκαστλ, ώστε να σπάσει το χέρι του.

Η Έβερτον έμεινε με 10 παίκτες στο 83ο του αγώνα της με την Νιούκαστλ, λόγω αποβολής του Άλαν με κόκκινη κάρτα, ωστόσο χάρη στο γκολ του Ιγουόμπι στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων (από τα 14 που δόθηκαν συνολικά) υπέταξε με 1-0 την Νιούκαστλ και έδωσε μεγάλη χαρά στους οπαδούς της το βράδυ της Πέμπτης (17/3).

Το αποτέλεσμα αυτό την έφερε στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού και πανηγυρίστηκε έξαλλα τόσο από τον κόσμο όσο και από τους ανθρώπους της ομάδας, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να αποκαλύπτει μάλιστα με δηλώσεις του πως την ώρα του μπλε πάρτι, έσπασε το χέρι του.

"Με κάποιο τρόπο έσπασα το χέρι μου αλλά το δέχομαι από τη στιγμή που πήραμε τους τρεις πόντους! Ήταν πάνω στους πανηγυρισμούς για το γκολ.

Δεν το συνειδητοποίησα εκείνη την ώρα, όμως όσο συνεχιζόταν το παιχνίδι, ο πόνος μεγάλωνε. Είναι εντάξει πάντως, δεν με νοιάζει", τόνισε ο προπονητής των μπλε του Λίβερπουλ, για να προσθέσει για το ματς:

"Ήταν μία εκπληκτική βραδιά και χρειαζόμαστε τέτοιες βραδιές αφού ο δρόμος είναι μακρύς. Θα πρέπει να τις απολαύσουμε και θα πρέπει να βρούμε τι είναι αυτό που μας οδήγησε στη νίκη.

Ήταν το ομαδικό πνεύμα, η ομοψυχία. Μίλησα στους παίκτες μέσα στην εβδομάδα και αρκετοί βγήκαν μπροστά απόψε".

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ