ΕΒΕΡΤΟΝ

Έβερτον μεταγραφές: Παίρνει τον Μοπέ από την Μπράιτον

O Νιλ Μοπέ με τη φανέλα της Μπράιτον κόντρα στη Γούεστ Μπρομ
O Νιλ Μοπέ με τη φανέλα της Μπράιτον κόντρα στη Γούεστ Μπρομ © 2022 RUI VIEIRA/AP PHOTO

Ο Νιλ Μοπέ ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της Έβερτον, καθώς τα ζαχαρωτά έχουν έρθει σε συμφωνία με την Μπράιτον στα 22..000.000 ευρώ. Ο 26χρονος επιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2025. Ενδιαφέρον είχε δείξει και η Νότιγχαμ.

Η Έβερτον έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπράιτον για την απόκτηση του Νιλ Μοπέ, με τα "ζαχαρωτά" να καταθέτουν το ποσό των 22.000.000 ευρώ στους "γλάρους.

Ο 26χρονος επιθετικός βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας την Πέμπτη (25/8), ενώ πέρασε επιτυχώς και το στάδιο των ιατρικών εξετάσεων για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο.

Μάλιστα, σύντομα αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωσή του για να μπορέσει να είναι διαθέσιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπρέντφορντ το Σάββατο (27/8).

Υπενθυμίζεται πως και η Νότιγχαμ ήθελε να αποκτήσει τον Γάλλο, αφού δημοσίευμα της Telegraph έκανε λόγο για μία συμφωνία της τάξεως τον 18.000.000 ευρώ, κάτι που τελικά δεν επιτεύχθη.

Ο Μοπέ αγωνίζεται με τους 'γλάρους" την τελευταία τριετία, καθώς είχε αποκτηθεί από την Μπρέντφορντ το καλοκαίρι του 2019 αντί των 15.560.000 ευρώ. Συνολικά σε 109 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει πετύχει 27 γκολ και έχει μοιράσει επτά ασίστ.

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ