ΕΒΕΡΤΟΝ

Έβερτον μεταγραφές: Ο Βινάγκρε έκλεισε και επιστρέφει Αγγλία

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Ρούμπεν Βινάγκρε με τη φανέλα του Ολυμπιακού PHOTO CREDITS: EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε θα αγωνίζεται ξανά στην Premier League από τη νέα σεζόν, αφού η Σπόρτινγκ θα τον παραχωρήσει δανεικό στην Έβερτον.

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε επιστρέφει στην Premier League για να καταφέρει να διασώσει την καριέρα του, η οποία έχει πάρει την κατιούσα από τη στιγμή που πήρε μεταγραφή στη Γουλβς. Η Έβερτον του δίνει την ευκαιρία αυτήν τη φορά, αφού θα τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτινγκ.

Ο 23χρονος αριστερός μπακ δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ρούμπεν Αμορίμ στα "λιοντάρια", που έψαχναν τρόπο να τον ξεφορτωθούν, ύστερα από τον περσινό δανεισμό του από τη Γουλβς. Η πορτογαλική ομάδα αναγκάστηκε να αγοράσει τον παίκτη από τους "λύκους" για 10.000.000 ευρώ λόγω υποχρεωτικής ρήτρας από τη στιγμή που προκρίθηκαν στα νοκ άουτ του Champions League.

Η Έβερτον αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με το ανεπαρκές ρόστερ της και ο Φρανκ Λάμπαρντ θεωρεί ότι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού (δανεικός στο πρώτο μισό του 2020-2021 χωρίς να ικανοποιήσει) μπορεί να βοηθήσει σε μία διαφαινόμενη δύσκολη χρονιά.

Γι' αυτό και τα "ζαχαρωτά" δέχθηκαν να καλύψουν όλο το συμβόλαιο του παίκτη που ανέρχεται σε 800.000 ευρώ για τη σεζόν 2022-2023 και θα βάλουν και ρήτρα αγοράς, σε περίπτωση που ικανοποιήσει.

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ