ΕΒΕΡΤΟΝ

Έβερτον: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Λάμπαρντ μέχρι το 2024

Ο Φρανκ Λάμπαρντ ως προπονητής της Τσέλσι στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα
Ο Φρανκ Λάμπαρντ ως προπονητής της Τσέλσι στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα © 2020 RICHARD HEATHCOTE / AP IMAGES

Η Έβερτον ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη του πρώην τεχνικού της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ έως το καλοκαίρι του 2024. Η διοίκηση των ζαχαρωτών προτίμησε τον Άγγλο προπονητή αντί του Βίτορ Περέιρα και άλλων περιπτώσεων.

Νέα σελίδα για την Έβερτον, η οποία ανακοίνωσε την πρόσληψη του Φρανκ Λάμπαρντ, με τον Άγγλο τεχνικό να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των ζαχαρωτών μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Στο παρελθόν ο Λάμπαρντ είχε καθίσει στον πάγκο της Τσέλσι και της Ντέρμπι Κάουντι, ενώ νίκησε στον ανταγωνισμό για την αντικατάσταση του Ράφα Μπενίτεθ, τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, μια περίπτωση που δεν άρεσε στον κόσμο της ομάδας.

Ο Λάμπαρντ θα αναλάβει το καθήκοντά του από τις 5 Φεβρουαρίου και το παιχνίδι με την Μπρέντφορντ για το FA Cup. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας ανέφερε μεταξύ άλλων: "Πίστευω ότι η Έβερτον είναι ένας μοναδικός σύλλογος, στον οποίο πραγματικά μπορείς να καταλαβείς τι θέλουν να βλέπουν οι οπαδοί. Το πρώτο πράγμα που θέλουν είναι η σκληράδα και η επιθυμία. Αυτή πρέπει να είναι πάντα η βάση της δουλειάς μας".

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ