ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Έβαλε τέσσερα γκολ από το 84' έως το 92' κι από 4-3... 4-7!

Έβαλε τέσσερα γκολ από το 84' έως το 92' κι από 4-3... 4-7!

Ο Λευτέρης Μάκρας πέτυχε τέσσερα γκολ από το 84ο έως το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με αποτέλεσμα ο ΑΟ Ιλίου από εκεί που έχανε 4-3 από τον Άφοβο, να πάρει εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη (4-7).

Απίστευτο ματς στη Β' ΕΠΣΑ, ανάμεσα στον Άφοβο και τον ΑΟ Ιλίου, με τους φιλοξενούμενους να νικούν 7-4 αν κι έχαναν 4-3 μέχρι το 83ο λεπτό της αναμέτρησης. Κι αυτό γιατί από εκεί και μετά ανέλαβε δράση ο Λευτέρης Μάκρας, ο οποίος πέτυχε τέσσερα γκολ, με το πρώτο εξ' αυτών να είναι στο 84ο λεπτό και το τελευταίο (τέταρτο) στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο ΑΟ Ιλίου άνοιξε το σκορ με τον Μπαντέ εννιά λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, αλλά ο Πυργής ισοφάρισε για τον Άφοβο στο 17ο λεπτό. Στο 35ο λεπτό, ο Ηλιόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους, αλλά ο Ανταλής ισοφάρισε σε 2-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 45ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου προβάδισμα (2-3) με τον Δαμασκηνό στο 51ο λεπτό, για να έρθει το 3-3 από τον Ξούρα τρία λεπτά αργότερα (54') και το 4-3 από τον Μαξακούλη στο 75'.

Όλα αυτά, μέχρι να παρέμβει στο ματς ο Λευτέρης Μάκρας. Πρώτο γκολ στο 84', δεύτερο με εκτέλεση πέναλτι στο 88', τρίτο στο 90' και τέταρτο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Αποτέλεσμα; Το 4-3, να γίνει... 4-7!

Ο 25χρονος, Λευτέρης Μάκρας, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Λιοσίων και στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Αχαρναϊκού, Ηφαίστου Περιστερίου και Χρυσούπολης.

Μετά από 19 αγωνιστικές στον τρίτο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, ο ΑΟ Ιλίου έχει συγκεντρώσει 33 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση, ο Άφοβος 14 και βρίσκεται στη 13η θέση. Ο Λευτέρης Μάκρας είναι πρώτος σκόρερ του τρίτου ομίλου με 14 γκολ συνολικά.

ΑΦΟΒΟΣ: Πετρόπουλος, Βενιέρης, Μιζίρι, Ξούρας, Τζωρτζάτος, Πυλαρινός (46' Μπίλιος), Μαξακούλης, Ηλιόπουλος, Σαλίτα, Μήτσος, Πυργής.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Γεροντάκης, Σπυροπάλη, Λίτσας (70' Ξενάκης), Ανταλής, Πλάκας, Τσαμποδήμος, Μπαντές, Αγγελόπουλος (55' Τόλιας), Σταματάκης, Μάκρας, Δαμασκηνός.

TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ