EUROPA LEAGUE

Europa League: Η Νάπολι απέκλεισε τη Λέστερ, πρόκριση και για Ρεάλ Σοσιεδάδ

Οι παίκτες της Νάπολι πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Λέστερ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2021-2022 στο "Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα", Νάπολη | Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Νάπολι πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Λέστερ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2021-2022 στο "Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα", Νάπολη | Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι πρόκρισης κόντρα στη Λέστερ και συνεχίζει στο Europa League. Νίκη για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία προσπέρασε στο τέλος την Αϊντχόφεν.

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι για τον 3ο όμιλο με τέσσερα γκολ περίπου στο πρώτο ημίωρο, η Νάπολι πήρε τη νίκη με 3-2 επί της Λέστερ, την προσπέρασε στη βαθμολογία και θα συνεχίσει στο Europa League, έστω και στη φάση των μπαράζ για τους 16.

Οι Ιταλοί προηγήθηκαν με δύο γκολ των Αντάμ Ουνάς και Έλιφ Έλμας και μπορεί οι Άγγλοι να ισοφάρισαν με τον Τζόνι Έβανς και τον Κίερναν Ντιούσμπερι Χολ, ήταν εμφανές ότι τα προβλήματα κορονοϊού τους εμπόδισαν για πολλά περισσότερα. Το δεύτερο γκολ του Έλμας στο 53' διαμόρφωσε το τελικό σκορ κι έστειλε τη Λέστερ στο Europa League, ύστερα κι από τη νίκη της Σπαρτάκ Μόσχας στη Βαρσοβία επί της Λέγκια.

Στον 2ο όμιλο, η Ρεάλ Σοσιεδάδ έκανε την ανατροπή στη βαθμολογία έπειτα από τη νίκη της με 3-0 στο ντέρμπι πρόκρισης κόντρα στην Αϊντχόφεν και ακολούθησε τη Μονακό (η οποία ως αδιάφορη πρωτοπόρος έμεινε στο 1-1 με τη Στουρμ Γκρατς στην Αυστρία). Ένα πέναλτι και ένα σουτ του Μίκελ Οϊαρθάμπαλ ήταν αρκετά για να "κλειδώσουν" από την πρώτη ώρα αγώνα τη νίκη και την πρόκριση των Βάσκων.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου

Η βαθμολογία

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου

Η βαθμολογία

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου

Η βαθμολογία

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου

Άντβερπ - Ολυμπιακός 1-0

Φενέρμπαχτσε - Άιντραχτ 1-1

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου

Η βαθμολογία

TAGS EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΜΟΝΑΚΟ ΝΑΠΟΛΙ ΛΕΣΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ