EUROPA LEAGUE

Europa League: Διπλά για πρόκριση από Ομόνοια και ΑΕΚ Λάρνακας

Europa League: Διπλά για πρόκριση από Ομόνοια και ΑΕΚ Λάρνακας
YOUTUBE

Ομόνοια και ΑΕΚ Λάρνακας έκαναν σπουδαία διπλά απέναντι σε Γάνδη και Ντνίπρο και φλερτάρουν με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Η Ομόνοια έκανε την έκπληξη και πήρε σπουδαία νίκη με 2-0 στο Βέλγιο επί της Γάνδης, στο πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού για τα playoffs του Europa League.

Το "τριφύλλι" του Νιλ Λένον πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Χαράλαμπο Χαραλάμπους στο 19' και διπλασίασε τα τέρματα με την αλλαγή του, τον Μπράντον Μπάρκερ, στο 70'. Οι Βέλγοι έχασαν ευκαιρίες για γκολ, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και πήραν μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης.

Το 2/2 στις εκτός έδρας αποστολές έγινε με την ΑΕΚ Λάρνακας να επικρατεί 2-1 της Ντνίπρο στο Κόζιτσε της Σλοβακίας. Ο Όμρι Άλτμαν έδωσε προβάδισμα στους Κύπριους μόλις στο 16' και πριν συμπληρωθεί μισή ώρα ο Αλεκσάντρ Σβάτοκ έκανε το 2-0 με αυτογκόλ. Ο Ουκρανός στόπερ έστειλε την μπάλα στη σωστή εστία στο 90', όμως δεν απέτρεψε την ήττα.

Στο Γερεβάν, η Πιουνίκ υποδέχθηκε τη Σέριφ, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 0-0. Ο Γιάννης Φοίβος Μπότος έμεινε στον πάγκο για τους Μολδαβούς και ο Στέφανος Ευαγγέλου εκτός αποστολής.

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων

Τα αποτελέσματα των δεύτερων αγώνων

TAGS EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΜΟΝΟΙΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΕΡΙΦ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ