EUROPA LEAGUE

Europa League: Αυτές είναι οι ενδεκάδες των Αταλάντα και Λεβερκούζεν

Europa League: Αυτές είναι οι ενδεκάδες των Αταλάντα και Λεβερκούζεν
(AP Photo/Martin Meissner) (AP PHOTO/MARTIN MEISSNER)

Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν οι Τζανπιέρο Γκασπερίνι και Τσάμπι Αλόνσο για τον τελικό του Europa League (22/5, 22:00) ανάμεσα σε Αταλάντα και Λεβερκούζεν.

Ραντεβού με την ιστορία έχουν στο Δουβλίνο Αταλάντα και Λεβερκούζεν, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται στον τελικό του Europa League.

Ο Τζανπιέρο Γκασπερίνι δεν επεφύλασσε εκπλήξεις στην ενδεκάδα των Ιταλών, με τον Μούσο να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, τους Τζιμσίτο, Χίεν και Κολάσινατς να συνθέτουν την τριάδα της άμυνας, τους Τζαπακόστα, Έντερσον, Κουπμάινερ, Ρουγκέρι να βρισκονται μπροστά τους, στα φτερά της επίθεσης είναι οι Ντε Κετελάρε και Λούκαμ, ενώ στην κορυφή ο Σκαμάκα σε σχηματισμό 3-4-3.

Από την άλλη ο Τσάμπι Αλόνσο επέλεξε τη διάταξη 3-4-2-1 με την μόνη έκπληξη να είναι αυτή του δεύτερου τερματοφύλακα Κόβαρ. Ταπσόμπα, Τα και Ινκαπιέ είναι η τριάδα της άμυνα. Στάνισιτς, Τζάκα, Παλάσιος και Γκριμάλντο θα βρίσκονται μπροστά τους, ενώ οι Φρίμπονγκ και Βιρτς θα έχουν ελεύθερο ρόλο πίσω από τον προωθημένο Αντλί.

Αταλάντα (Γκασπερίνι): Μούσο, Τζιμσίτι, Χίεν, Κολάσινατς, Τζαπακόστα, Έντερσον, Κουπμάινερς, Ρουγκέρι, Ντε Κετελέρε, Λούκμαν, Σκαμάκα

Λεβερκούζεν (Αλόνσο): Κόβαρ, Στάνισιτς, Τα, Ταπσόμπα, Φρίμπονγκ, Τζάκα, Παλάσιος, Ινκαπιέ, Βιρτς, Γκριμάλντο, Αντλ

TAGS EUROPA LEAGUE ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ