CONFERENCE LEAGUE

Europa Conference League: Πρόκριση για Ρόμα με επιβλητική τεσσάρα

Ο Ρόμα πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ρόμα κόντρα στην Ζόρια για το Conference League
Ο Ρόμα πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ρόμα κόντρα στην Ζόρια για το Conference League @2021 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Η Ρόμα διέλυσε με 4-0 την Ζόρια στο "Ολίμπικο" και εξαφάλισε τη συνέχειά της στη νοκ-άουτ φάση του Europa Conference League μαζί με τον κακό της δαίμονα στον 3ο όμιλο, Μπόντο Γκλιμτ.

Μετά από τον εφιάλτη που βίωσε στα δύο παιχνίδια με την Μπόντο Γκλιμτ (1 ισοπαλία και 1 ήττα, συντριβή με σκορ 6-1) η Ρόμα επέστρεψε στις επιτυχίες στην Ευρώπη και μάλιστα το έκανε με εμφατικό τρόπο, αφού συνέτριψε με 4-0 την Ζόρια στο "Ολίμπικο" και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στη συνέχεια του Europa Conference League.

Τα γκολ της ευρείας νίκης της ομάδας του Μουρίνιο σημείωσαν οι Πέρεθ (33'), Τζανιόλο (33') στο πρώτο ημίχρονο (στο 40' έχασε πέναλτι ο Βερτού), και Έιμπραχαμ στο δεύτερο (46' 75'), με τους τζαλορόσι να μένουν πάντως έναν πόντο πίσω από τους φοβερούς και τρομερούς πρωταθλητές Νορβηγίας που υπέταξαν με 2-0 την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Στο "ΓΣΠ" η Ανόρθωση πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στο Conference League με ένα απίστευτο γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου σχεδόν από τη σέντρα απέναντι στην Γάνδη ματς για τον 2ο όμιλο, ενώ στον 1ο η ΛΑΣΚ πήρε τη νίκη στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ (1-0), με αμφότερες ωστόσο τις ομάδες να έχουν εξασφαλίσει θέση στην επόμενη φάση.

Όσον αφορά στον 4ο όμιλο, η Άλκμααρ πήρε αυτόματα το εισιτήριο για τους "16" του Conference μέσω της πρώτης θέσης, με τις Ράντερς και Γιάμπλονετς να ετοιμάζονται να διεκδικήσουν την 2η θέση την τελευταία αγωνιστική.

Τα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής του 1ου ομίλου:

Η βαθμολογία:

Το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής:

Τα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής του 2ου ομίλου:

Η βαθμολογία:

Το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής:

Τα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής του 3ου ομίλου:

Η βαθμολογία:

Το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής:

Τα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής του 4ου ομίλου:

Η βαθμολογία:

Το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής:

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ