CONFERENCE LEAGUE

Europa Conference League: Η Μπόντο Γκλιμτ απέκλεισε στην παράταση την Άλκμααρ παρά τα γκολ του Παυλίδη

Οι παίκτες της Μπόντο Γκλιμτ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Άλκμααρ για τη φάση των 16 του Europa Conference League 2021-2022 στo "ΑΦΑΣ", Άλκμααρ | Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022
Οι παίκτες της Μπόντο Γκλιμτ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Άλκμααρ για τη φάση των 16 του Europa Conference League 2021-2022 στo "ΑΦΑΣ", Άλκμααρ | Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 © 2022 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Η Άλκμααρ δεν άντεξε στην παράταση και η ισοπαλία 2-2 στην Ολλανδία έδωσε στην Μπόντο Γκλιμτ την πρόκριση από τη φάση των 16 του Europa Conference League. Δύο γκολ ο Βαγγέλης Παυλίδης.

Η Άλκμααρ έκανε ό,τι μπορούσε, ο Βαγγέλης Παυλίδης σημείωσε δύο γκολ, όμως τελικά η Μπόντο Γκλιμτ πήρε την πρόκριση στην παράταση με το 2-2 στην Ολλανδία, για τη φάση των 16 του Europa Conference League.

Το 2-1 των Νορβηγών στον πρώτο αγώνα τους έδινε ισχνό προβάδισμα, το οποίο εξανεμίστηκε μόλις στο 18', όταν ο Έλληνας επιθετικός απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με πλασέ έκανε το 1-0. Η απροσεξία στην άμυνα των γηπεδούχων όμως, έδωσε την ευκαιρία στον Αμάλ Πελεγκρίνο να ισοφαρίσει στο 25'.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Έλληνας επιθετικός ξαναχτύπησε και έπειτα από ασίστ του Γέσπερ Κάρλσον έκανε από κοντά το 2-1.

Οι παίκτες του Πασκάλ Γένσεν είχαν μια ελαφρά υπεροχή, έκαναν αρκετές τελικές, όμως δυσκολεύτηκαν να νικήσουν ξανά τον Νικίτα Χαΐκιν.

Ο Παυλίδης αντικαταστάθηκε στο 76' από τον Ζακαριά Αμπουκλάλ, ενώ ο Παντελής Χατζηδιάκος πέρασε ως αλλαγή στις καθυστερήσεις του εξτρά χρόνου.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου ο Αλφόνς Σάμπστεντ έκανε το 2-2 στο τέλος του 1ου ημιχρόνου. Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 123, όταν ο Μπρούνο Μάρτινς Ίντι μέσα από τη μεγάλη περιοχή και ανενόχλητος έπιασε μια κεφαλιά άουτ, χάνοντας μοναδική στιγμή να στείλει το παιχνίδι στα πέναλτι.

Οι ομάδες των προημιτελικών

  • Λέστερ
  • Αϊντχόφεν
  • Μαρσέιγ
  • Μπόντο Γκλιμτ

Τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των 16

Τα δεύτερα παιχνίδια της φάσης των 16

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ