EURO

Euro 2024: Παραιτήθηκε ο Σίλχαβι από τον πάγκο της Τσεχίας παρά την πρόκριση στο Euro

Euro 2024: Παραιτήθηκε ο Σίλχαβι από τον πάγκο της Τσεχίας παρά την πρόκριση στο Euro
Ο προπονητής της εθνικής Τσεχίας, Γιάροσλαβ Σλίχαβι, στον αγώνα κόντρα στη Μολδαβία για τα προκριματικά του Euro 2024 @2023 AP IMAGES/PETR DAVID JOSEK

Την παραίτησή του από τον πάγκο της εθνικής Τσεχίας ανακοίνωσε ο Γιάροσλαβ Σίλχαβι, παρά την πρόκριση της ομάδας του στην τελική φάση του Euro 2024.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Τσεχίας αναμένεται να αποτελέσει σύντομα ο Γιάροσλαβ Σίλχαβι, καθώς ο 62χρονος προπονητής ανακοίνωσε μετά τη νίκη της ομάδας του με 3-0 κόντρα στη Μολδαβία, ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

"Αν και είμαι χαρούμενος τώρα, είχα ήδη αποφασίσει πριν τον αγώνα ότι δεν θα συνεχίσω", ανέφερε συγκεκριμένα ο τέως, όπως όλα δείχνουν, τεχνικός της Τσεχίας.

Το οξύμωρο της υπόθεσης, είναι ότι με την ευρεία επικράτηση το βράδυ της Δευτέρας (20/11), η Τσεχία εξασφάλισε την 8η σερί παρουσία της σε τελική φάση Euro, με την απόφαση παραίτησης του Σλίχαβι να οφείλεται στο γεγονός ότι ο κόουτς δέχθηκε έντονη κριτική για την πορεία της ομάδας στο προκριματικό παράθυρο.

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS EURO ΕΘΝΙΚΗ ΤΣΕΧΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ