EURO 2024

Euro 2024, Ολλανδία: Ο Κούμαν στηρίζει τον Μέμφις Ντεπάι

Memphis Depay of the Netherlands controls the ball during the Group D match between Poland and the Netherlands at the Euro 2024 soccer tournament in Hamburg, Germany, Sunday, June 16, 2024. (AP Photo/Ebrahim Noroozi)
Ο Μέμφις Ντεπάι @ 2024 EBRAHIM NOROOZI / AP IMAGES

Παρά το γεγονός ότι ο Μέμφις Ντεπάι βρίσκεται στο στόχαστρο της κριτικής για τις μέτριες εμφανίσεις του μέχρι στιγμής στο Euro 2024, ο Ρόναλντ Κούμαν ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει να εμπιστεύεται τον ποδοσφαιριστή του.

Ο Μέμφις παραμένει άσφαιρος στο Euro 2024 και αναπόφευκτα έχει δεχθεί έντονη κριτική για τις εμφανίσεις του μέχρι στιγμής από τους φίλους της Ολλανδίας, αλλά και τα ΜΜΕ της χώρας.

Ο Ρόναλντ Κούμαν ωστόσο, έχει διαφορετική άποψη, στηρίζοντας απόλυτα τον παίκτη του: "Ο Μέμφις έχει μεγάλη αξία για την ομάδα. Παίζει πολύ καλά και αυτή η ομάδα τον έχει απόλυτη ανάγκη. Χρειάστηκε να αντιμετώπισει αρκετούς τραυματισμούς. Πρέπει να παίξει καλύτερα, αυτό είναι ξεκάθαρο σε όλο τον κόσμο. Κι ο ίδιος κάνει κριτική για τις εμφανίσεις του".

Υπενθυμίζεται, ότι η Ολλανδία παίζει με την Αυστρία κι έχοντας τέσσερις βαθμούς στα πρώτα δύο ματς έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους 16. Αυτό που απομένει να φανεί είναι τι θέση θα καταλάβει στον 4ο όμιλο και με ποιον αντίπαλο θα διασταυρωθεί.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ