EURO 2024

Euro 2024, Ντε Λα Φουέντε: "Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα στο τουρνουά από την Ισπανία"

Spain's head coach Luis de la Fuente looks on before a Group B match between Spain and Italy at the Euro 2024 soccer tournament in Gelsenkirchen, Germany, Thursday, June 20, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε @ 2024 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε εκθείασε τους παίκτες του μετά τη νίκη με την Ιταλία, δηλώνοντας ότι η Ισπανία είναι η καλύτερη ομάδα του Euro 2024.

Η Ισπανία επέβαλε το νόμο της κόντρα στην Ιταλία και με το αυτογκόλ του Καλαφιόρι επικράτησε με 1-0 και έτσι βρίσκεται ήδη στους "16" του Euro 2024 ως πρώτη στον όμιλο.

Ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε αποθέωσε τους παίκτες του μετά το ματς, καθώς στις δηλώσεις του τόνισε ότι η Ισπανία είναι η καλύτερη ομάδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όμως δεν έχει πετύχει ακόμα τίποτα.

"Είμαι περήφανος για τον τρόπο που κερδίσαμε την ομάδα που είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ήμασταν ανώτεροι και δεν είναι εύκολο απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ιταλία. Το έχω πει και παλαιότερα και θα το ξαναπώ γιατί το πιστεύω: δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη δική μας, αρκεί να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με ταπεινότητα.

Ακόμη δεν πετύχαμε κάτι, δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Δεν θα σταματήσω ποτέ να διαφημίζω τα εγχώρια προϊόντα μας, έχουμε στα χέρια μας μια καταπληκτική γενιά ποδοσφαιριστών. Η Ιταλία έδειξε τέτοια εικόνα λόγω του δικού μας υψηλού επιπέδου", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ντε Λα Φουέντε μετά τη νίκη της Ισπανίας

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ