EURO 2024

Euro 2024: Η UEFA ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας μετά τις εισβολές οπαδών στο Πορτογαλία - Τουρκία

Stewards catch a pitch invader that ran to Portugal's Cristiano Ronaldo during a Group F match between Turkey and Portugal at the Euro 2024 soccer tournament in Dortmund, Germany, Saturday, June 22, 2024. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Οι security που πιάνουν οπαδό που πήγε να προσεγγίσει τον Ρονάλντο @ 2024 DARKO VOJINOVIC / AP IMAGES

Η UEFA γνωστοποίησε ότι θα προβεί σε πιο αυστηρά μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να αποτραπούν οι εισβολές οπαδών όπως έγιναν στο Πορτογαλία - Τουρκία.

Το παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Τουρκία θορύβησε την UEFA, η οποία θα ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας της για τα παιχνίδια του Euro 2024.

Σε αυτό το παιχνίδι εισέβαλαν έξι οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο, κυρίως για λογαριασμό του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ υποδέχθηκε με χαμόγελο τον πρώτο (ένα παιδί), αλλά στη συνέχεια δυσανασχέτισε κι εκείνος. Έτσι μετά από επιστολή της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας, η UEFA προχώρησε στην σχετική απόφαση.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ