ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024

Euro 2024: Η τρέλα για το ποδόσφαιρο δεν έχει όρια στη Γερμανία

Euro 2024: Η τρέλα για το ποδόσφαιρο δεν έχει όρια στη Γερμανία
AP PHOTO / MARTIN MEISSNER

Η τρέλα που επικρατεί στη Γερμανία για το Euro 2024 δεν έχει όρια, αφού έχουν στηθεί τηλεοράσεις ακόμη και σε... σουσάδικα!

Η αγάπη της Γερμανίας για το ποδόσφαιρο είναι γνωστή και δεδομένη. Έχει αποτυπωθεί ήδη σε όλες τις πόλεις που φιλοξενούν τους αγώνες του Euro 2024, με την έντονη παρουσία του κόσμου (ακόμη και του ουδέτερου) στους αγώνες της διοργάνωσης. Σε όσους αγώνες έχουμε βρεθεί άλλωστε, πάντα θα πέφτουμε πάνω σε γερμανικές φανέλες (κατά βάση του Τζαμάλ Μουζιάλα).

Πέραν αυτού όμως, εσχάτως στη Λειψία προέκυψε η κορυφαία -μέχρι την επόμενη- αποτύπωση της τρέλας που επικρατεί στη χώρα για το Euro 2024. Η παρουσία της τηλεόρασης σε καταστήματα εστίασης είναι κάτι συνηθισμένο. Στη Γερμανία. Στην Ελλάδα. Οπουδήποτε. Το να τοποθετούν όμως τηλεοράσεις σε εξωτερικούς χώρους ακόμη και τα... σουσάδικα, είναι κάτι που δεν περίμενε να δει κανείς.

Κι όμως, στη Λειψία οι καταστηματάρχες έφτασαν σε αυτό το σημείο για να ικανοποιήσουν τους πάντες. Αναγνωρίζοντας προφανώς πως η πόλη θα γεμίσει αποκλειστικά με φίλους της στρογγυλής θεάς. Σε μια κίνηση που έγινε επειδή αντιλαμβάνονται πλήρως τις ανάγκες της αγοράς και το μέγεθος της ζήτησης για οτιδήποτε αφορά στο Euro 2024.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά η κίνησή τους είχε μεγάλη (ευρεία) αποδοχή.

Προς το παρόν άλλωστε, όλα πάνε πρίμα για εκείνους που ζουν κι αναπνέουν για τα αποτελέσματα της διοργάνωσης. Η Γερμανία έχει κάνει το 2/2, τα φαβορί πάνε από το καλό στο καλύτερο κι ο... Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει ικανός να πάει μακριά τη βαλίτσα στη φετινή διοργάνωση.

Κοινώς, η Λειψία (όπως αντίστοιχα κι οι άλλες πόλεις που διοργανώνουν παιχνίδια του Euro 2024) μπορεί να νιώθει πως έρχονται ακόμη καλύτερες ημέρες.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ