ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024

Euro 2024: Η Στουτγάρδη έχει όλα τα χρώματα της διοργάνωσης και ανυπομονεί

Euro 2024: Η Στουτγάρδη έχει όλα τα χρώματα της διοργάνωσης και ανυπομονεί
AP PHOTO / MARKUS SCHREIBER, FILE

Από το Μόναχο στη Στουτγάρδη κι από το πάθος της Σκωτίας, σε έναν υπέροχο ποδοσφαιρικό καμβά γεμάτο απ' όλα τα χρώματα της διοργάνωσης.

Η αλήθεια είναι πως το Μόναχο δεν είχε πολλά για να σου δώσει, σε επίπεδο φιλάθλων. Κατά βάση έβλεπες τους φίλους της Σκωτίας να περιφέρουν τα πολύχρωμα κιλτ τους, με την ελπίδα της έκπληξης στην πρεμιέρα με τη Γερμανία. Κάτι που πολύ γρήγορα ξεθώριασε βέβαια, με την γνωστή -σε όλους- κατάληξη της πεντάρας στο "καλημέρα" του Euro 2024.

Η Στουτγάρδη όμως είναι το κάτι άλλο. Μία εντελώς διαφορετική κατάσταση. Πολύ πιο ανθρώπινη, πολύ πιο ζεστή, με δεκάδες χιλιάδες φιλάθλους στους δρόμους να περιμένουν πώς και πώς να ξεκινήσει η δράση στην πόλη. Στην ουσία του πράγματος, η Στουτγάρδη βιώνει σε καθημερινό επίπεδο τη διοργάνωση στον μέγιστο βαθμό, πιο έντονα απ' όλες ενδεχομένως τις πόλεις του Euro 2024.

Κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τους φίλους της Γερμανίας, αλλά συνολικά. Ένα σύντομο περπάτημα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης αρκούσε για να σου παρουσιάσει όλη την παλέτα της διοργάνωσης. Δανία, Σλοβενία, Αλβανία, Ιταλία, Ισπανία, Κροατία, Ουγγαρία, Ελβετία, Σκωτία. Κι άλλες τόσες χώρες.

Η Fan Zone κατακλύστηκε από περισσότερους από 5.000 φιλάθλους, για να δουν από κοντά τους αγώνες του Σαββάτου 15 Ιουνίου. Κάποιοι εξ αυτών, την χρησιμοποίησαν κιόλας ως ζέσταμα. Την επομένη άλλωστε, σε μερικές ώρες από τώρα, η Στουτγάρδη θα φιλοξενήσει το πρώτο δικό της παιχνίδι για τη διοργάνωση.

Η Σλοβενία θα αντιμετωπίσει τη Δανία, σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση που φαίνεται πως θα έχει πολύ έντονο το ασπροπράσινο στοιχείο της σημαίας της Σλοβενίας. Για να δούμε...

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ