EURO DATA ANALYSIS

Euro 2024: Η καλύτερη ανάλυση του Ευρωπαϊκού είναι στο SPORT24

Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring against Ireland during a friendly soccer match between Portugal and Ireland at the Aveiro Municipal stadium in Aveiro, Portugal, Tuesday, June 11, 2024. (AP Photo/Luis Vieira)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Πορτογαλίας @ 2024 LUIS VIEIRA / AP IMAGES

Το Euro 2024 ξεκινάει και στο SPORT24 θα σάς παρουσιάσει αναλύσεις των αγώνων και των κορυφαίων επιδόσεων με τη βοήθεια της Opta / Stats Perform όπως κάνει σε όλα τα μεγάλα ραντεβού.

Το Euro 2024 ξεκινάει και θα ομορφύνει το καλοκαίρι των φιλάθλων του ποδοσφαίρου για ένα μήνα, μέχρι και τον τελικό της 14ης Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Το SPORT24 θα φωνάξει βροντερό "παρών" σε ένα ακόμα μεγάλο ποδοσφαιρικό τουρνουά με την ομάδα του που βρίσκεται επί γερμανικού εδάφους, αλλά και τις αναλύσεις των αγώνων με τη βοήθεια της Opta / Stats Perform.

Η αρχή έγινε στο Euro 2020 με την ανάλυση των κορυφαίων αγώνων και των επιδόσεων των κορυφαίων παικτών αλλά και των ποδοσφαιριστών των ελληνικών ομάδων, ενώ η συνέχεια δόθηκε στο Mundial 2022 με πλούσια ανάλυση όλου του τουρνουά.

Το SPORT24 υπόσχεται ότι θα σκιαγραφήσει όλο όσα θα συμβούν στο τουρνουά με τη συνδρομή και τα εργαλεία που της παρέχει η Opta / Stats Perform.

Οι πιο απίθανες στιγμές είναι στη Stoiximan… με πριμ στο bet builder, super ενισχυμένες αποδόσεις, πριμ στο παρολί και 0% γκανιότα!

TAGS EURO DATA ANALYSIS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ