EURO DATA ANALYSIS

Euro 2024, Γερμανία: Ο Μουσιάλα έκανε πλάκα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και αφήνει υποσχέσεις

Germany's Jamal Musiala celebrates after scoring his side's second goal during a Group A match between Germany and Scotland at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Friday, June 14, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader)
Germany's Jamal Musiala celebrates after scoring his side's second goal during a Group A match between Germany and Scotland at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Friday, June 14, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Η Γερμανία ήταν ισοπεδωτική απέναντι στην Σκωτία με 5-1 και τον Τζαμάλ Μουσιάλα να πραγματοποιεί εκπληκτική εμφάνιση και να αφήνει υποσχέσεις για τη συνέχεια

Η πρεμιέρα της οικοδέσποινας Γερμανίας στο Euro 2024 ήταν εμφατική. Η Μάνσαφτ ισοπέδωσε με 5-1 την Σκωτία, "καθαρίζοντας" ουσιαστικά από το πρώτο μέρος με τρία γκολ.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο εύκολα από την στιγμή που οι Σκωτσέζοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 44ο λεπτό, εξαιτίας της αποβολής του Πόρτεους. Παράγοντας που βοήθησε ακόμη πιο πολύ τους Γερμανούς να εκτινάξουν τις επιδόσεις τους.

Από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Μάνσαφτ ήταν ο Τζαμάλ Μουσιάλα. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός της Μπάγερν έκανε πράγματα και θαύματα στον αγωνιστικό χώρο.

Έβαλε το γκολ, κινήθηκε παντού και ήταν άριστος

Ο Μουσιάλα ήταν ο άνθρωπος που έκανε πιο απλά τα πράγματα για τη Γερμανία. Εννέα λεπτά μετά το γκολ του Βιρτς, αξιοποίησε το γύρισμα του Χάβερτς από τα αριστερά και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 στο 19'.

Ωστόσο δεν ήταν μονάχα το γκολ του. Στο γράφημα της Opta/Stats Perform μπορείτε να δείτε όλες του τις μεταβιβάσεις και τις κορυφαίες του επιδόσεις στο παιχνίδι.

Οι μεταβιβάσεις και οι κορυφαίες επιδόσεις του Μουσιάλα στο Γερμανία - Σκωτία
Οι μεταβιβάσεις και οι κορυφαίες επιδόσεις του Μουσιάλα στο Γερμανία - Σκωτία

Ο Μουσιάλα αγωνιζόταν πότε αριστερά, πότε δεξιά. Με τις κινήσεις του έψαχνε συνεχώς τρόπο να διασπάσει την άμυνα της Σκωτίας. Γι' αυτό το λόγο είχε πέντε στις οκτώ πετυχημένες ντρίμπλες, εξαιρετική επίδοση και κορυφαία στο παιχνίδι.

Στα 74 λεπτά που έπαιξε είχε 59 ενέργειες με την μπάλα και έξι από αυτές ήταν στην περιοχή της Σκωτίας, τις περισσότερες από κάθε παίκτη.

Επιπλέον, πήρε άριστα στις πάσες. Συνολικά 32 μεταβιβάσεις δοκίμασε και βρήκε συμπαίκτη του και τις 32 φορές, βοηθώντας παντού γύρω από την περιοχή των Σκωτσέζων.

Ο Μουσιάλα συνεισέφερε ουσιαστικά και στο high press της Γερμανίας. Είχε δύο πετυχημένα τάκλιν, ενώ έδωσε και μεγάλες μάχες, έχοντας 9/15 μονομαχίες. Επίσης μεγαλύτερη επίδοση του παιχνιδιού.

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα έδειξε απέναντι στην Σκωτία, ένα μέρος του ταλέντου και των ικανοτήτων του και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια του Euro 2024.

Οι πιο απίθανες στιγμές είναι στη Stoiximan… με πριμ στο bet builder, super ενισχυμένες αποδόσεις, πριμ στο παρολί και 0% γκανιότα!

TAGS EURO DATA ANALYSIS EURO ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ