EURO DATA ANALYSIS

Euro 2024, Αυστρία: Η ηγετική εμφάνιση του Ζάμπιτσερ που έκανε την διαφορά κόντρα στην Ολλανδία

Euro 2024, Αυστρία: Η ηγετική εμφάνιση του Ζάμπιτσερ που έκανε την διαφορά κόντρα στην Ολλανδία

Η Αυστρία πήρε τη νίκη με 3-2 επί της Ολλανδίας και τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της, με τον Μαρσέλ Ζάμπιτσερ να πραγματοποιεί μία ηγετική εμφάνιση.

Η Αυστρία ήταν εξαιρετική. Πήρε την νίκη με 3-2 απέναντι στην Ολλανδία στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου και τερμάτισε στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου, βλέποντας με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια.

Οι Αυστριακοί ισοφαρίστηκαν δύο φορές, όμως πάντα έβρισκαν τον τρόπο να μπουν μπροστά. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μαρσέλ Ζάμπιτσερ, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ από πολύ δύσκολη γωνία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ είχε μία ηγετική εμφάνιση. Κατάφερε να κάνει την διαφορά και δίκαια ήταν και ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης. Πάμε, όμως να δούμε τα πεπραγμένα του...

Αρχικά, ας δούμε τον μέσο χώρο δράσης και το δίκτυο μεταβιβάσεων των Αυστριακών απέναντι στην Ολλανδία.

Euro 2024, Αυστρία: Η ηγετική εμφάνιση του Ζάμπιτσερ που έκανε την διαφορά κόντρα στην Ολλανδία
Το δίκτυο μεταβιβάσεων και ο μέσος χώρος δράσης των παικτών της Αυστρίας

Ο μέσος χώρος δράσης του Ζάμπιτσερ (9) ήταν ψηλά στον αγωνιστικό χώρο, λίγο πιο πίσω από τον φορ τον Αρναούτοβιτς (7). Αρκετές φορές κινήθηκε στις γραμμές του αντιπάλου ή και πίσω από αυτές, όπως συνέβη στη φάση του γκολ.

Αυτά έκανε ο Ζάμπιτσερ

Ο Ζάμπιτσερ δεν είχε μόνο το γκολ που έδωσε το τρίποντο στους Αυστριακούς, καθώς πολύτιμη, όπως είπαμε ήταν όλη του η παρουσία. Στο γράφημα της Opta/Stats Perform μπορείτε να δείτε όλες τις ενέργειές του και τις κορυφαίες του επιδόσεις.

Οι ενέργειες και οι κορυφαίες επιδόσεις του Ζάμπιτσερ στο Ολλανδία - Αυστρία
Οι ενέργειες και οι κορυφαίες επιδόσεις του Ζάμπιτσερ στο Ολλανδία - Αυστρία

Ο Ζάμπιτσερ είχε 41 ενέργειες, οι περισσότερες εξ αυτών ανάμεσα στην μεσαία γραμμή και την αντίπαλη περιοχή. Αρκετές ήταν οι φορές που προσπάθησε να μπει στο "κουτί" από τα αριστερά, ενώ είχε τέσσερις ενέργειες στην αντίπαλη περιοχή.

Συνολικά είχε τρεις τελικές, από τις κορυφαίες επιδόσεις στο παιχνίδι και φυσικά σε μία από αυτές βρήκε δίχτυα. Όσον αφορά στις μεταβιβάσεις του είχε 25/35 πάσες και ήταν κορυφαίος σε πάσες στην επίθεση με 13/21. Τέλος, είχε και δύο key passes.

Η Αυστρία θα συνεχίσει στην διοργάνωση και μάλιστα μπορεί να βρεθεί σε καλύτερο μονοπάτι, εάν είναι τυχερή. Στη συνέχεια του ταξιδιού της θα χρειαστεί παρόμοιες αποδόσεις, όπως αυτές του Μαρσέλ Ζάμπιτσερ.

Οι πιο απίθανες στιγμές είναι στη Stoiximan… με πριμ στο bet builder, super ενισχυμένες αποδόσεις, πριμ στο παρολί και 0% γκανιότα!

TAGS EURO DATA ANALYSIS ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ