EURO

Euro 2020: Υπέροχη κίνηση από Ουαλό, έκανε έρανο για μικρή φίλη της Γερμανίας που δέχτηκε διαδικτυακό bullying

Η σημαία της εθνικής Ουαλίας σε αγώνα του Euro 2020
Η σημαία της εθνικής Ουαλίας σε αγώνα του Euro 2020 @ 2021 OLAF KRAAK/POOL VIA AP

Ένας Ουαλός φίλαθλος προέβη σε μια υπέροχη κίνηση, καθώς διοργάνωσε έρανο για μικρή φίλη της Γερμανίας που δέχτηκε διαδικτυακό bullying μετά την ήττα από την Αγγλία.

Μια μικρή φίλη της Γερμανίας πήρε βαριά την ήττα της χώρας της από την Αγγλία με 2-0 στο Γουέμπλεϊ για τους "16" του Euro 2020 και έκλαψε στην αγκαλιά του πατέρα της. Δεν μπορούσε να διαχειριστεί τα συναισθήματά της και ξέσπασε, με τη φωτογραφία της να κάνει τον γύρο του κόσμου και την πιτσιρίκα να πέφτει θύμα διαδικτυακού bullying.

Ένας φίλος της Ουαλίας, ο Τζόελ Χιούγκς, θέλησε να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα και να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο για τους φιλάθλους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έτσι, λοιπόν, διοργάνωσε έρανο για να συγκεντρώσει χρήματα, τα οποία και δώρισε στο μικρό κορίτσι. Στόχος του ήταν να αποδείξει πως "δεν είναι όλοι φρικτοί στο Ηνωμένο Βασίλειο".

Η πρωτοβουλία αυτή έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης και συγκεντρώθηκαν 24.008 λίρες από 2.354 άτομα. "Δεν αντέχω να βλέπω τέτοιου είδους εκφοβισμό στο διαδίκτυο. Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω κάτι. Κάτι μικρό. Όχι κάτι που θα άλλαζε τον κόσμο ή θα άλλαζε το μυαλό εκείνων που έγραψαν άσχημα πράγματα για το κοριτσάκι", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Euro 2020: Υπέροχη κίνηση από Ουαλό, έκανε έρανο για μικρή φίλη της Γερμανίας που δέχτηκε διαδικτυακό bullying
TAGS EURO ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ