EURO 2020

Euro 2020: Ο VAR του Αγγλία - Δανία ορίστηκε και στον τελικό

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ της Αγγλίας μαρκάρεται απ' τον Σίμον Κιάερ της Δανίας για τα ημιτελικά του Euro 2020 στο "Γουέμπλεϊ", Λονδίνο | Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ της Αγγλίας μαρκάρεται απ' τον Σίμον Κιάερ της Δανίας για τα ημιτελικά του Euro 2020 στο "Γουέμπλεϊ", Λονδίνο | Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021 © 2021 JUSTIN TALLIS/ASSOCIATED PRESS

Ο VAR του Αγγλία - Δανία που προκάλεσε συζητήσεις, Πολ φαν Μπούκελ, ορίστηκε να αναλάβει τον ίδιο ρόλο και στον τελικό του Euro 2020 μεταξύ των Άγγλων και της Ιταλίας.

Ο Πολ φαν Μπούκελ θα αναλάβει ξανά ρόλο VAR στο Euro 2020, στο σημαντικότερο παιχνίδι του τουρνουά. Ο Ολλανδός διαιτητής που προκάλεσε τεράστια συζήτηση με τη στάση του στον ημιτελικό της Αγγλίας με τη Δανία προ ημερών, θα είναι ξανά ο VAR στο Αγγλία - Ιταλία της Κυριακής.

Ο 45χρονος δέχθηκε πυρά επειδή δεν κάλεσε τον Ντάνι Μάκιελε να δει στο video τη φάση του πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ του Ραχίμ Στέρλινγκ στην παράταση του δεύτερου ημιτελικού και απ' την οποία προήλθε το νικητήριο γκολ του Χάρι Κέιν.

Διαιτητής του τελικού θα είναι ο επίσης Ολλανδός Μπιορν Κάιπερς, με τον οποίο θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία ο Φαν Μπούκελ.

TAGS EURO 2020 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ