EURO

Euro 2020: Τουλάχιστον 12.000 φίλαθλοι θα επιτραπούν στο Parken Stadium της Κοπεγχάγης

Οι παίκτες της Δανίας στην αναμέτρηση με την Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro.
Οι παίκτες της Δανίας στην αναμέτρηση με την Ιρλανδία Ⓒ 2019 PETER MORRISON/ASSOCIATED PRESS

Η κυβέρνηση της Δανίας ανακοίνωσε ότι θα επιτραπούν τουλάχιστον 12.000 θεατές στις αναμετρήσεις που θα γίνουν στο Parken Stadium της Κοπεγχάγης για το Euro 2020.

Η Αγγλία αναμένεται να καλωσορίσει τους φιλάθλους πίσω στα γήπεδα τους επόμενους μήνες, μία θετική εξέλιξη για τη διεξαγωγή του Euro. Τα βήματά της ακολουθεί και η Δανία.

Όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Δανίας την Πέμπτη (25/3) θα επιτραπούν τουλάχιστον 12.000 θεατές στο Parken Stadium στην Κοπεγχάγη για το Euro, δηλαδή το 30% της χωρητικότητας του γηπέδου.

Μάλιστα, τόνισε ότι εάν βελτιωθεί η επιδημιολογική κατάσταση δεν αποκλείεται να επιτραπούν ακόμη περισσότεροι θεατές. Η Δανία θα υποδεχθεί στο Parken Stadium την Φινλανδία, το Βέλγιο και τη Ρωσία, ενώ θα φιλοξενήσει και έναν αγώνα για τη φάση των 16.

Η UEFA έχει ανακοινώσει ότι έως τις 5 Απριλίου οι διοργανώτριες πόλεις θα πρέπει γνωστοποιήσουν τον αριθμό των φιλάθλων που θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα ματς. Μάλιστα, η Ομοσπονδία εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκλείσει Μπιλμπάο, Δουβλίνο και Γλασκώβη, αν δεν μπορέσουν να φιλοξενήσουν ορισμένο αριθμό φιλάθλων.

Photo credits: ⓒ 2019 Peter Morrison/Associated Press

TAGS EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ