EURO 2020

Euro 2020: Τα χρυσά μπόνους που θα λάβουν οι παίκτες στην κατάκτηση του τροπαίου

Ο Στέρλινγκ πανηγυρίζει το γκολ του στο Αγγλία - Γερμανία στη φάση των 16 του Euro 2020.
Ο Στέρλινγκ πανηγυρίζει το γκολ του στο Αγγλία - Γερμανία © 2021 JOHN SIBLEY/ASSOCIATED PRESS, POOL

Η Gazzetta dello Sport αποκάλυψε τα μπόνους που θα λάβουν οι παίκτες των φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2020. Στην κορυφή η Αγγλία που προσφέρει 540 χιλιάδες ευρώ σε κάθε ποδοσφαιριστή.

Την Παρασκευή (2/7) ξεκινούν τα προημιτελικά του Euro 2020. Η Ισπανία αντιμετωπίζει την Ελβετία (2/7, 19:00), το Βέλγιο την Ιταλία (2/7, 22:00), η Τσεχία την Δανία (3/7, 19:00) και η Ουκρανία την Αγγλία (3/7, 22:00). Οι οκτώ αυτές ομάδες ονειρεύονται την κατάκτηση του τροπαίου, όμως υπάρχουν κάποιες ομοσπονδίες που θέλουν να δελεάσουν ακόμη περισσότερο τους ποδοσφαιριστές τους.

Η Gazzetta dello Sport αποκάλυψε τα μπόνους που σχεδιάζουν να δώσουν τα φαβορί της διοργάνωσης στους ποδοσφαιριστές τους σε περίπτωση που κατακτήσουν το πολυπόθητο τρόπαιο. Η Αγγλία έχει ίσως το μεγαλύτερο κίνητρο, εφόσον θέλει να σηκώσει την κούπα μπροστά στο κοινό της στο Γουέμπλεϊ.

Η FA σχεδιάζει να επιβραβεύσει τους ποδοσφαιριστές της σε περίπτωση που το καταφέρουν. Συγκεκριμένα, αν η Αγγλία κατακτήσει την κούπα, τότε κάθε παίκτης θα λάβει το ποσό των 540 χιλιάδων ευρώ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο μπόνους που προσφέρει ομοσπονδία στο Euro 2020.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί το Βέλγιο. Αν οι Red Devils στεφθούν νικητές, τότε κάθε παίκτης θα προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό 435 χιλιάδες ευρώ. Στην τρίτη θέση ακολουθεί η Ισπανία με 400 χιλιάδες ευρώ. Χαμηλότερο ποσό προσφέρει η ιταλική ομοσπονδία στους ποδοσφαιριστές της, συγκεκριμένα 250 χιλιάδες ευρώ.

Μεγάλα ποσά θα έπαιρναν και παίκτες χωρών που τελικά δεν κατάφεραν να συνεχίσουν στο Euro. Οι Γερμανοί θα έβαζαν στα ταμεία τους το ποσό των 400 χιλιάδων ευρώ, ενώ 340 χιλιάδες ευρώ θα έπαιρνε κάθε παίκτης της Γαλλίας και της Πορτογαλίας, αν σήκωνε το τρόπαιο.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ